Kom til intervaltræning med mig!

Mit bud på en sund brunch efter nytårsaften!

img_7350

Jeg tror ikke jeg er den eneste, der er fan af at starte dagen med en lækker brunch? Det er altid lækkert, især hvis man har sovet længe eller måske trænet inden. Så skal der tankes godt op og hygges lidt 🙂 Men andre gange er det også luksus med brunch, hvis man har tømmermænd, fx d.1 januar efter en våd, festlig nytårsaften. Derfor vil jeg gerne give dig mit bud på en sund brunch, så du kan starte 2017 med sund-stil 🙂

  • Scramble æg eller omelet med spinat
  • Proteinpandekager
  • Frisk frugt (kaki, vindruer, melon)
  • Finax Proteinboller med Cheasy skyr ost og Bodylab protinella
  • Kyllinge minipølser og kalkunbacon (kan købes i Netto)

Min kæreste og jeg skal holde nytår sammen, bare os to alene. Vi skal selv have købt ind til brunch og have ovenstående, tror jeg. Jeg lover at dele det med jer, så følg med på min snapchat eller instagram-snap. Godt nytår!

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kom til intervaltræning med mig!