Mit 2016 på godt og ondt...

Kom til intervaltræning med mig!

Efter min workshop om intervaltræning, har der været efterspørgsel på lignende, men også på om jeg ikke ville afholde flere hold-intervaltræninger. OG det kan i lige tro jeg vil og skal!

img_0498

Jeg afholder 3 søndags træninger, hvor du kan være med til at give den max gas på løbebåndet, sammen med mig 🙂 Det bliver 30 min med smæk på, men ALLE kan være med. Du styrer nemlig selv tempoet, men jeg skal nok sørge for at presse dig lidt.

Det bliver søndag d.15, søndag .22 og søndag d.29. Der vil være 3 hold med max 6 deltager på. Du kan vælge mellem:

kl.10:00-10:30
kl.10:45-11:15

Det er først til mølle, og du sikrer dig en plads ved at sende mig en mail på lineslivsstil@gmail.com med fulde navn samt hvilken tid du vil med på, og om det er alle 3 søndage. Det er gratis at være med, men du skal være medlem af Repeat (det koster heldigvis kun 39 kr/ugen!).

Ses vi?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit 2016 på godt og ondt...