Bakkeløb og sprint sammen med din træningsmakker!

Mit 2016 på godt og ondt…

Så er 2016 snart slut, og jeg sidder og kigger mine billeder og minder igennem. Der er sket en del og lige nu er jeg utrolig glad og lykkelig – vildt ord for mig at bruge, men det er jeg.

2016 har budt på rigtig mange opture og nogle få nedture. Men mest af alt, så slutter jeg året af med en kæreste, og det er nyt for mig. Jeg har prøvet at opsummere mit 2016 på godt og ondt med en lille list og samlet en masse billeder til sidst i indlægget:

  1. Starten af 2016 var hård. Jeg var igennem et forløb med Sara aka Healthy Skinny Bitch (læs her og her), og formåede at tabe en masse kg og cm. Jeg rykkede mig helt vildt, og har lært utrolig meget af mit eget vægttab. Det var en hård proces, jeg var træt og havde ikke meget energi til min træning, men jeg er blevet en del klogere på, hvad det vil sige at gennemgå sådan en forandring, og kan nu bedre relatere til mine klienter og det de er igennem.
  2. Forår og sommer bød på en masse træningsoplevelser, blandt andet med Reebok. I forbindelse med mit vægttab trænede jeg også ben hårdt, og havde især fokus på mit løb. Philip aka Rebelsport lavede en masse fede træningsprogrammer til mig og forberedte mig til Etape Bornholm, som gik over alt forventning. Læs her. Det var en fed oplevelse! Jeg deltog også i min første KMD 4:18:4, sammen med Linnea og Trine. Det var sjovt og jeg blev lidt bidt af Mini-Tri.
  3. Igen i år var jeg på Marbella Fitnesscamp, og en af ugerne var med min egen camp. Jeg var utrolig stolt og beæret over, at 13 forskellige mennesker ville komme og træne sammen med mig og tilbringe en uge i mit selskab. Det var så fedt!
  4. Sidst på sommeren mødte jeg Patrick, til Snogebæk Havnefest. Meget morsomt for dem, som kender mig, men også lidt sødt, haha 🙂 Han er uden tvivl det bedste der er sket for mig, både her i 2016 men også i meget lang tid. Inden jeg mødte ham havde jeg været single i 7 år. Det hele er gået stærkt, og vi har kun været kærester i 4 måneder og kendt hinanden i 5 måneder. Men jeg føler, at jeg har kendt ham i mange år. Det har været nogle lidt hårde måneder, da han stadig bor på Bornholm, men fra januar skal vi bo sammen i Kbh, og jeg glæder mig! Vi havde en skøn ferie til Marmaris, som du kan læse om her.
  5. Året 2016 var også året, hvor jeg skiftede trænings center. Ikke bare som medlem, men jeg rykkede hele min forretning fra Sporting Health Club til Repeat Fitness. Efter 2 år havde jeg brug for, at der skulle ske noget nyt, og da jeg fik muligheden for at være med til at starte som personlig træner i Repeat Fitness op, så kunne jeg ikke sige nej. Og jeg fortryder det på ingen måde!
  6. Efter lidt over 2 år kom min menstruation igen. Der er rigtig mange ting, som har påvirket mig og påvirket min menstruation de sidste par år. Jeg har ændret lidt i min kost og er blevet mindre stresset og mere glad, hvilket jeg tror har gjort, at den kom igen. Læs om det her.
  7. For lidt over 2 måneder siden slog jeg min skulder (jeg skulle lige blære mig og lave en lidt for avanceret push-up med et kosteskaft!). Den skade har slået mig lidt ud, og jeg har ikke kunnet træne, som før, men heldigvis gik det ikke ud over mit løb og min bentræning 😉 Med hjælp fra min træner Philip og min fys Nikolaj, så er jeg ved at være helt på højkant igen.
  8. Jeg slutter året af med at blive kontaktet af Reebok. De vil gerne have mig som ambassadør for Reebok Nordic sammen med nogle andre, rigtig seje og inspirerende piger. Jeg er utrolig stolt og virkelig rørt over, at de har valgt mig, og jeg glæder mig HELT vildt til at skyde 2017 i gang som ambassadør for dem. Læs mere her.

2017 byder på så mange flere spændende projekter og oplevelser, og jeg glæder mig til at kunne dele det med jer. Men i må vente lidt endnu 😉

Personlig trænings-mæssigt, så starter jeg endnu en Healthy Fit Camp op d.10/1 sammen med Louise (vi har 1 plads tilbage!), og til sommer i uge 35 går turen til Marbella Fitness Camp igen. Og her er du mere end velkommen 🙂 Jeg har travlt fra 2017, og starter en masse ny forløb op med nogle mega seje piger, der gerne vil gøre noget godt for dem selv og deres sundhed.

Mig bagfra

image

image

image

IMG_5598

IMG_3578

160728_184710_KJE_3835

image

IMG_6591

repeat

img_7782

img_7579

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bakkeløb og sprint sammen med din træningsmakker!