4 fitness-bloggeres bedste jule-tip!

Reebok Nordic Ambassadør 2017!!

Jaaaaaaa!!!! Jeg tror ikke ord kan beskrive, hvor pisse stolt og glad jeg er lige nu. Men det er jeg! Jeg føler mig enormt heldig og priviligeret over, at Reebok Nordic har valgt mig blandt mange andre store profiler, som deres ambassadør i 2017. W A U W 🙂 Fuck janteloven, jeg vil sku gerne give mig selv et kæmpe klap på skulderen.

img_7571

Som blogger modtager man mange tilbud fra forskellige virksomheder og brands, der gerne vil have hjælp til at markedsføre og fortælle om deres produkter. Der er bestemt meget jeg takker nej til, og andet jeg siger pænt ja tak til. I min optik skal det jeg vælger at skrive om og give videre til jer, være relevant for det jeg laver og det min blog indeholder.

At blive Reebok Nordic ambassadør passer utrolig godt til min profil. Reebok har et klart budskab i deres brand: be more human. På alle parametre.

Be More Human is a story of constant progress. A charge for willing souls to better themselves by embracing all that tough fitness bestows. Sharper minds. Readied bodies. Real-world connections. In this experience, we’ll explore, challenge, and test what it means to be more human. Here, we’re not the heroes but merely the narrators. These are your muddied stories. Your sweat-soaked inspirations. Your beautiful failures. Shaped by many. Shared by all. Wrapped tightly with grip-tape in a quest to be more human. You’ve got a limited amount of time on this planet to make the most of the human experience. You in or out?

Ud over at have en virkelig inspirerende og mærkbar filosofi, så er jeg vild med Reebok og deres fitness tøj og træningssko. Det er et mærke jeg i forvejen har meget af, og som jeg gerne vil gå i til dagligt.

Sammen med flere andre, vildt seje ambassadører, skal jeg være med til at sprede det gode budskab omkring Reebok, jeg skal være med til spændende events og meget mere. Og hold nu op, hvor jeg glæder mig!! Første spændende møde bliver i London i midt januar. Og jeg vil selvfølgelig dele det hele med jer 🙂

img_7570

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4 fitness-bloggeres bedste jule-tip!