Et godt råd, jeg bruger rigtig tit...

Sådan kan du aktivere dine balder!

Hvorfor ikke starte juleferien ud med at give jer et af de bedste tip til at få aktiveret jeres balder inden i skal træne ben? Det er da fedt 🙂

Rigtig mange kan faktisk ikke rigtig mærke noget når de fx laver øvelsen squat, og det er da super ærgerligt nu, hvor det er så lækker en øvelse for vores kære lårbasser og balder. Derfor vil jeg gerne råde dig til at gøre det her inden, som opvarmning til fx squat, dødløft eller lunges: Monster Walk. Lyder måske voldsomt, men øvelsen er ganske effektiv 😉

På videoen kan du se, at jeg har taget en stram elastik om anklerne. Når du sætter elastikken helt dernede, så gør du det lidt sværere og hårdere end, hvis den sidder om lårene. Så er det bare om at komme lidt ned i benene, holde ryggen ret og brystet oppe, og så går du sidelænds, imens du holder elastikken stram. Tag 20-50 reps, måske 3 x 20 reps, og så skulle dine balder være godt varme og aktiveret til din bentræning. Jeg har lavet et super fedt program lige her.

Det er min træner Philip, der har introduceret mig til øvelsen, så det er ham i skal takke for ømme balder, haha 😉

Jeg kan bedst lide at træne ben i mine Reebok sko, og jeg er vild med den nyeste nano.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et godt råd, jeg bruger rigtig tit...