Mandags motivation!

Et godt råd, jeg bruger rigtig tit…

Jeg tager ofte mig selv i at sige de samme ting, igen og igen. Især de samme ord, når jeg træner mine piger (klienter). Jeg siger tit “stærkt”, “flot”, “lækkert” og “godt arbejde”, og ja jeg burde måske øve mig i at udvide mit ordforråd, men det er nu en gang de ord, der beskriver det jeg synes jeg mine piger gør. At de gør det flot, lækkert og er stærke 🙂 En anden ting jeg har bidt mærke i, er et af mine råd, som jeg giver til alle mine piger. Og det vil jeg gerne dele med dig, der læser med her på bloggen.

Et af mine bedste råd, når mine piger starter hos mig og i den forbindelse starter på at ændre deres livsstil og på at få nye, sunde vaner, er at de skal tage en uge ad gangen og lære af den.

En livsstilsændring og ændring af vaner, kræver tid og hårdt arbejde. Du vil lære nyt om dig selv hver uge, ja hver dag. Det er oplevelser og følelser, som du skal bearbejde og arbejde videre med. Den ene uge kan du måske opleve, at du er fyldt med energi og at både træning og sund mad bare spiller. Den næste uge er det måske lige modsat, men hvad er det, der gør at du ikke føler dig lige så meget på toppen og engageret, som sidste uge? Find ud af det, grav dybt ind i dig selv og find det frem. Noter det, enten i hovedet, på mobilen eller på en notesblok, og kom videre. Du kan ikke ændre, hvad der er sket, men du kan tage notits af det, bearbejde det og lære af det, og komme videre og op på hesten igen 🙂

img_6794

Eller “Eat the WEEK” 😉

Reebok tights
Under Amour sko
Nike
top

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandags motivation!