Booty-lårbasse-brænder-program

Mandags motivation!

Indeholder affiliates link

Det er ret populært, det her mandags motivation, men jeg deler gerne lidt ud af posen. Hvis du trænger til et spark bagi her inden jul, så skal du læse videre. Hvis ikke, ja så må du gerne læse med alligevel 😉

Har det været en hård og våd weekend, med lidt for mange snaps, drinks, julemad og tømmermænds-take away? Så drop den dårlige samvittighed, og kom op på hesten igen. For hvad kan du gøre ved det, der er sket? Ikke en skid. Men du kan tage ansvar for dig selv, og få en god uge og en god jul, alligevel.

Rigtig mange lader julen handle om dårlig samvittighed over det der bliver spist og drukket. I stedet for det, så vil jeg gerne have dig til at se positivt på julen, på hyggen og på maden. Giv dig selv lov til at smage på, det der ellers er forbudt. Nyd en enkelt æbleskive, snup et stykke marcipan eller en håndfuld pebernødder. Gå til julefrokost og nyd et par juleøl, drinks eller de stærke af slagsen, og beslut dig for, at dagen efter skal være en god dag. En dag fyldt med sund mad, motion og kærlighed til en træt krop. Hvis du kommer op dagen derpå, får et godt måltid mad (ikke fed, greasy takeaway men fx en omelet eller smoothie) og får brugt kroppen (lækker lang gå tur = frisk luft), så vil du ikke falde i den onde cirkel, og ligge og have ondt af dig selv.

Det kan godt være du tænker; “Helt ærlig, Line. Det er fandme nemmere sagt end gjort”. Well, det er sku’ bare ærgerligt. Der er ingen der har sagt, at det skal være nemt, men det er dig selv, der sætter det op som en svær opgave ved hele tiden at se det som en forhindring.

Jeg er selv mere opmærksom på, hvad jeg propper i munden her i julen, men jeg vil ikke fornægte mig selv marcipan, pebernødder eller chokolade, som jeg elsker. Jeg går gerne en ekstra lang gåtur eller løber en tur eller nogle intervaller, for at vægtskålen er i balance (indtager = forbrænder). Og med det siger jeg selvfølgelig ikke, at du skal dyrke psyko-cardio eller træne dig selv halvt ihjel, men med lidt daglig motion kommer du langt. En hyggelig, lang gåtur med hele familien, er da intet mindre end herligt!

 

img_2900

Mine sko er fra Reebok og mine tights er fra Nike, og du finder dem hos Sportsmaster, hvor der i aften mellem kl.18-24 er 20% rabat på varer til løb og fodbold. Tilbuddet gælder kun i aften i dette tidsrum, og rabatten bliver automatisk fratrukket 🙂 Det gælder ikke på i forvejen nedsatte varer, elektronik og adidas ultra boost.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Booty-lårbasse-brænder-program