Nemme og lækre proteinpandekager!

Derfor blogger jeg…

Ja, hvorfor blogger jeg egentlig? Det gør jeg af flere grunde, og jeg vil rigtig gerne dele dem med dig, netop fordi en af grundene er, at lade dig dagligt få et indblik i mit liv, min livsstil.

Mit arbejde som personlig træner, coach og blogger byder på rigtig mange spændende projekter, og jeg møder rigtig tit nye mennesker på kryds og tværs af fitness- og sundheds verden. Nogle har jeg fået et nært og betydningsfuldt venskab til, som jeg den dag i dag IKKE vil være foruden.

Når jeg skriver blogindlæg kan jeg bedst lide at skrive dem og udgive dem med det samme. Jeg er ikke blogger-typen, der hver søndag skriver 4-6 indlæg, og gør dem klar til resten af ugen. For mig fungerer det bedst med at skrive om det, der falder mig ind og så dele det med dig. Jeg er dog begyndt at planlægge blogindlæg til næste dag, eftersom jeg har fået lidt mere travlt end da jeg startede 🙂 Men det vigtigste for mig, er stadig mest, at mine blogindlæg indeholder det jeg føler og tænker i det øjeblik jeg udgiver mit det.

En anden grund til, at jeg blogger, er at jeg super gerne vil dele ud af min viden og erfaring når det kommer til sundhed, kost og træning. Det er emner, der fylder ekstremt meget i rigtig manges hverdag, og som for mange kan være en jungle at finde rundt i. Der er også utrolig mange holdninger til, hvad der er det rigtige at spise og hvad der er det rigtige at træne, når man gerne vil tabe sig og komme i form. Og af den grund, vil jeg bare så gerne blogge om, hvordan man kan træne og spise, men samtidig også komme ud med budskabet om at: vi er ALLE forskellige, og vi har hver vores ‘smag’, når det kommer til træning og kost. Hvad der passer mig og mine lyster, er højst sandsyndligt ikke lig med, hvad der passer dig. Men derfor, mener jeg, at man godt kan lade sig inspirere af andre og på den måde, tage lidt af det man føler for, og finde sin egen sunde balance. Og den vil jeg gerne være med til at hjælpe dig med at skabe 🙂

At blogge er blevet en del af min hverdag og min livsstil. Min blog hedder jo også ‘Lines Livsstil’, så det giver nok også god mening, hvad bloggen indeholder 😉 Jeg sætter kæmpe stor pris på, at netop DU derude vil læse med, og kommentere på mine indlæg og give din mening og holdning til kende. Jeg elsker, at jeg via bloggen kan dele ud af min egen løbe- og styrketræning, mine personlige erfaringer, oplevelser, mine madvaner og opskrifter.

En sidste grund til, at jeg blogger, er at jeg også føler det er en form for terapi. Jeg kan komme ud med mine følelser og jeg kan dele det med andre, som måske har oplevet det samme. Jeg kan få sat ord på situationer, hvor jeg har det svært, men også situationer, hvor jeg er glad. For mig er det vigtigt, at jeg deler mine op- og nedture med dig, fordi jeg håber det kan være med til at åbne op for nogle emner, der kan være tabubelagte eller som bare er svære at håndtere. Men som Helse Matilde altid skriver: du er aldrig alene.

Til sidst: KÆMPE stort TAK fordi du giver min blog liv, fordi du læser med og forhåbentlig bliver inspireret <3

img_6732

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nemme og lækre proteinpandekager!