Killer Cardio ! Tør du?

Selvkritik & selfies…

Jeg tror ikke jeg er den eneste, der altid kan finde en fejl ved sig selv på billeder. Om det armen der ser for stor ud, dobbelthagen der får en ekstra hage, numsen der ikke ser rund nok ud, maven der lige deller lidt udover buksekanten, eller trøjen der sidder løs, så man ligner en gravid. Den mindste detalje kan jeg altid spotte ved mig selv.

Jeg er utrolig selvkritisk, men det er i min optik både godt og skidt. Den gode selvkritik er hvis man hele tiden opper sig, og yder sit bedste og kigger konstruktivt på de ting man gør, og udvikler sig. Den dårlige selvkritik sker, bla. hos mig, når jeg skal se mig selv på billeder eller videoer, og hvor jeg altid skal påpege alt det dårlige. Hvorfor ikke se på billedet og de gode ting? Smilet, glæden i øjnene, den gode holdning, den stærke krop eller de hurtige ben? Hvorfor er jeg (vi?) så utrolig hurtige til altid at se alt det dårlige først?

img_7452

I sidste uge fik jeg taget billeder sammen med min veninde og fitness blogger Caroline, og hun sagde flere gange, at jeg altså skulle stoppe med at være så kritisk over for mig selv, for det var nogle gode billeder, jeg fik taget. Det gav mig lidt at tænke på efterfølgende, og jeg kan godt se hun har ret. Jeg er til tider ret hård ved mig selv.

Da jeg startede med at være personlig træner og blogger, startede en karriere også, hvor jeg dagligt skal (og vil) fremstå på billeder og videoer. Og jeg elsker det, fordi jeg gerne vil dele ud af min erfaring, mine tips og tricks osv. Men jeg skal stadig lære at være bedre til ikke altid at rakke mig selv ned, som noget af det første. For jeg ser godt ud, ligeså vel som du ser godt ud. Det gør vi nemlig alle sammen, på hver vores måde.

Mit træningstøj finder du på workoutshop.dk. Tightsene er de nye fra IcanIwill.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Killer Cardio ! Tør du?