Healthy Fit Camp pigernes flotte resultater!

Det her forarger mig…

At unge piger ikke vil bade efter idræt i folkeskolen, på grund af nutidens kropsidealer. Forfærdeligt? Ja! Jeg husker da jeg selv gik i folkeskolen, og her var det meget normalt, at man var nøgen og gik i bad efter idræt. Jeg gik også til fodbold, så jeg var vant til det at være nøgen over for mine veninder, selvom vi alle så forskellige ud. Men det med at leve op til et kropsideal var med garanti ikke så udbredt som nu. Og det er i den grad påvirket af de sociale medier.

Jeg så i dag et indslag i nyhederne, hvor de interviewede et par piger fra 8. klasse, der ikke brød sig om at bade og være nøgen foran deres klassekammerater, fordi de ikke følte de så perfekt ud. For store lår, for små bryster, for brede hofter eller deller om maven.

Men helt ærlig, så gør det mig så forarget og ked af det. De unge piger skal slet ikke føle eller tænke sådan. De skal glæde sig over at være børn og unge, have det godt med dem selv uden at skulle fokusere på nogen form for kropsideal. Jeg ville ønske de ikke lod sig påvirke af, hvad der bliver fremstillet på de sociale medier. For det er ofte ikke altid den sande side, der fremstilles. Billeder tages fra den rigtige vinkel med det rigtige lys. Og nu er vi en gang alle forskellige, og hurra for det. Så kære (unge) piger, i er unikke og smukke – uanset hvordan i ser ud!

img_2740

1 kommentar

  • Ida

    Det er rigtig ærgerligt. Men jeg tror desværre at vi bloggere og medierne påvirker de unge i et eller andet omfang. Jeg tror, at de lærer at gå op i deres krop, og træning og begynder at tænke at deres krop ikke er så fin som den de ser i medierne og blogs osv. Derfor er det rigtig godt at der er bloggere som dig, der går ind og skriver, at alle kroppe er fine som de er og at man ikke skal skamme sig over sin krop og at det ikke gør noget at man ikke får trænet så meget som man egentligt ville. Det er et ekstremt pres på de unge

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Healthy Fit Camp pigernes flotte resultater!