25% rabat hos futureplanner.dk!

Nytårsforsæt – en succes eller fiasko?

December måned er lige om hjørnet, og efter jul kommer nytåret og de berømte og til tider lidt udskældte nytårsforsæt. Men jeg synes faktisk det er lidt synd, sådan at hænge nytårsforsæt ud og latterlig gøre dem. For måske kan de godt blive en succes for dig.

Jeg tror det for mange handler meget om at sætte realistiske mål og nytårsforsæt. Det der med at ville spise sundere, træne mere, være mere positiv, blive en bedre hustru/mand/mor/far/datter/søster/veninde/kæreste/kollega, finde drømmejobbet, sove mere, dyrke yoga, forberede mad osv… Det er næsten dømt til at kulminere efter et par uger, fordi det er alt for meget og måske for urealistisk i længden. Og så bliver nytårsforsættene en fiasko.

Vil du gerne få succes med dine nytårsforsæt? Så vil jeg råde dig til, at du sætter dig ned og skriver en top 3 eller 5 over dine nytårsforsæt/målsætninger for 2017. Hvad vil du gerne fokusere på først og få succes med? Hvad kommer bagefter? Sæt en dato for hvornår, så du ender med en tidslinje for 2017 med dine nytårsforsæt. Når halvdelen af 2017 er gået, kan du tjekke din plan og se om der er noget der skal revurderes eller ændres, eller måske tilføjes fordi du har oplevet små succesoplevelser og nået dine nytårsforsæt 🙂

Jeg er selv gået lidt i tænkeboks, og overvejer om der er nogle løb der skal tilføjes mine nytårsforsæt/målsætninger for 2017 🙂 Hvad er dine?

img_0131

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

25% rabat hos futureplanner.dk!