Derfor skal du foam rolle!

25% rabat hos futureplanner.dk!

Ikke nok med, at vi har fået indført Black Friday i DK, så er der også kommet noget nyt (i hvert fald for mig), kaldet Cybermonday, haha. Men hey, man kan da ikke brokke sig over at spare lidt her og der 😉

Jeg har lige luret de lækre uge-planer, hos futureplanner.dk, og skal så meget have den der hedder ‘træningsplan’. Den er da mega smart! Min kæreste har desuden snakket om, at han gerne vil have mulighed for at vide, hvornår jeg er hjemme og hvornår jeg er på arbejde, eftersom jeg har lidt skiftende arbejdstider. Så måske jeg også skal have fat i den der hedder ‘family planner’.

Og så er det da luksus, at vi med koden cybermonday sparer 25%, wuhu. Så hvis du selv har luret de lækre plakater, så skynd dig ind og få bestilt og brug koden 🙂

futureplanner

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Derfor skal du foam rolle!