Det går ned med 'Black Friday'!

Nyt hood, ny begyndelse!

Så er jeg faldet mere eller mindre på plads i min nye lille lejlighed på Østerbro. Og hvor er det bare skønt endelig at have samlet alle sine ting ét sted. Nu mangler jeg bare min kæreste, men fra januar af er vi to her på Østerbro 🙂

I torsdags gik det op for mig, igen, hvor meget en flytning påvirker mig. Jeg blev pludselig ramt af en uro og brød sammen, da jeg talte i tlf. med min kæreste. Det hele blev bare for meget; at jeg igen skulle pakke mit liv sammen og flytte (for 15-16. gang inden for de sidste 9 år), og det kunne jeg bare ikke overskue.

Men med hjælp fra min gode veninde Louise, fik vi flyttet de fleste af mine ting, og i går lørdag hentede min kæreste og jeg de sidste flyttekasser, og fik samlet alle mine personlige ejendele et sted. Det føles bare så dejligt, og jeg glæder mig til at lære mit nye hood bedre at kende. I dag var vi forbi Konditaget Lüders ved Nordhavn, og sikke et fedt sted. Det blæste bare så meget, så det blev et kort besøg. Men super fedt at smutte forbi på løbeturen eller hvis træningen skal foregå udendørs.

I videoen laver jeg øvelsen Pike, en god core øvelse du kan lave med en gynge, TRX, mobilefit eller på stor bold.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det går ned med 'Black Friday'!