18 min. intervalløb med faldende incline...

Det der med at finde fodfæste..

I morgen sker det igen, jeg skal flytte. Men jeg glæder mig!

Siden jeg flyttede til København for 9,5 år siden (wauw det er mange år!!), så har jeg flyttet ca. 15-16 gange. Jeg har lejet værelser, lejligheder, haft en andel og nu rykker jeg til en hyggelig 1,5 værelses lejlighed på Østerbro.

Jeg er sikker på de mange flytninger har påvirket mig, både på godt og ondt. Jeg har rigtig svært ved at finde ro og fodfæste, og føle mig hjemme her i København. Mine forældre bor stadig samme sted, som de altid har gjort, og jeg elsker derfor at komme hjem til Nexø. Det er nemlig stadig hjem for mig. Her føler jeg mig tryg og tilpas. Men de mange flytninger har også gjort mig selvstændig og jeg føler jeg kender København rigtig godt, eftersom jeg nu har boet på Nørrebro, Amager, Gråbrødre Torv, Frederiksberg, i Vanløse, Sydhavn og nu igen på Østerbro. Så det der med at finde rundt er ingen årsag for mig 😉

Jeg har i mange år gerne ville have mit eget sted, min egen lejlighed. Jeg runder snart de 30 år og for mig betyder det bare enormt meget at have sit eget sted i den alder. Men økonomien til en andelslejlighed har ikke været der, desværre. Nu er jeg så for en gangs skyld så heldig at have fundet en fin lille lejlighed. Det gode er, at min kæreste flytter til København til januar og der er også plads til ham – det der lang distanceforhold, det holder man kun til for en vis periode. Det bliver uden tvivl, så dejligt at flytte sammen.

Kender du også til det med at prøve at finde fodfæste og føle sig tryg i nye rammer?

image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

18 min. intervalløb med faldende incline...