Når det giver mening for mig at dele ud af min hverdag...

Start et sundt 2017 sammen med mig!

Er du allerede i gang med dine nytårsforsætter – eller med andre ord, dine planer for nye sunde vaner i 2017? Så synes jeg bestemt du skal overveje om det ikke skal være sammen med mig i Repeat Fitness, på Marbella Fitness Camp eller med et online forløb 🙂

  • Tirsdag d.10/1 starter jeg endnu en gang HEALTHY FIT CAMP op sammen med Louise Bangsbo. Vi træner tirsdage og torsdage kl.6:00-6:55 eller kl.7:05-08:00 i 6 uger, hvor du udover træning får sundhedstjek, kostplan og træningsprogram. Campen er eksklusiv fordi du får 2 personlige trænere og kun er sammen med max 5 andre.
  • Uge 34 tager jeg igen til Marbella Fitness Camp og afholder “Lines Livsstil Camp”. Det bliver en uge med masser af sol, træning, pool, strand, hygge og socialt samvær. Læs mere her.
  • Vil du gerne træne sammen med din veninde, ven, kollega, mor, søster, far, eller bror? Så er gruppetræning lige noget for jer! I må være 2-4 personer. Læs mere her.
  • Vil du gerne have hjælp til nye sunde kostvaner og træningsprogram med mit koncept? Så hjælper jeg dig gerne online. Læs mere her.
  • Personlig træning med mig, enten hvor du køber et klippekort med 10 eller 20 klip, eller som 8 ugers forløb med 1 eller 2 x træning om ugen. Hvis intet passer dig, så send mig en mail og så skruer vi et forløb sammen – alt er muligt 🙂

louise-og-line-5

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når det giver mening for mig at dele ud af min hverdag...