"Hvordan finder du tid og lyst til at træne hver dag?"

Når det giver mening for mig at dele ud af min hverdag…

I fredags fik jeg en rigtig sød besked på min snapchat. Dem har jeg efterhånden fået et par stykker af, og også kommentarer på Instagram. Beskeder, der bekræfter mig i, at det jeg gør og laver giver mening og motiverer andre. For det er det jeg aller helst vil: være med til at motivere DIG til at træne, til at spise sundt, til at nyde livet og have en sund og aktiv livsstil.

img_7266

Jeg ved der er mange, som synes jeg er meget online, og at jeg deler ALT, hvad jeg laver. Men det gør jeg også. Jeg elsker at snappe når jeg har løbet eller træner, fordi jeg håber det kan give inspiration til DIN træning. Jeg elsker at snappe når jeg laver mad, jeg selv synes er lækkert og sundt, fordi jeg håber det kan give inspiration til DIN mad. Jeg elsker at dele billeder og videoer med øvelser, mad-steder, før/efter billeder, trænings gear osv., fordi jeg håber det kan give DIG motivation og inspiration til at spicy din træning, din mad og din livsstil op.

Så TAK til alle jer der følger med her på bloggen, på min snapchat, på Facebook og på Instagram.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Hvordan finder du tid og lyst til at træne hver dag?"