Kickstart din weekend med et lækkert træningsprogram!

“Hvordan finder du tid og lyst til at træne hver dag?”

I torsdags medvirkede jeg i et facebook live interview sammen med Jabra i Puls180 i Ballerup. Jeg skulle teste deres nye earbuds Jabra Elite Sport og blev i den sammenhæng spurgt omkring mit arbejde som personlig træner og min livsstil som fitnessblogger og sundhedsentusiast. Det var fedt at få sat ord på mit arbejde og hvorfor jeg arbejder som personlig træner, samt hvad jeg går op i af udstyr når jeg træner. Jeg er selv blevet stor fan af mit Garmin ur og Jabra Sport Coach.

Et af spørgsmålene, som amerikaneren Justin spurgte mig om, var hvad jeg oftest bliver spurgt om af mine klienter. Svært men godt spørgsmål, og der er mange spørgsmål der går igen og igen hos mine piger (klienter).

Det jeg dog oftest hører mig selv fortælle om og svare på er, hvordan jeg finder tid og lyst til at træne hver dag – eller hvordan jeg får mig selv af sted til fitness med en plan for, hvad jeg skal træne. Mit svar til Justin var kort:

“Du skal træne det du bedst kan lide. Hvis du kan lide at løbe, så løb. Hvis du er mest til crossfit, så skal du dyrke det. Er du en teamplayer, så tag til holdtræning.”

Og hvad mener jeg så med det svar? Jeg tror på, at hvis du træner det du kan lide – og ikke hvad alle andre synes er bedst for dem, så kommer motivationen for at ville af sted. Find frem til, hvad du synes er sjovt og virker for dig. Det er selvfølgelig ikke altid lige fedt, og ja man skal presses ud i comfortzonen en gang i mellem, ingen tvivl om det 🙂 Men hvis du hader at løbe, hvorfor så bruge tid på det? Måske du synes det er sjovere at ro, cykle eller svømme? Bare fordi der er en eller anden trend på de sociale medier, er det ikke ensbetydende med, at det er det du skal træne.

Jeg selv elsker at løbe, især intervalløb. Og så er jeg fan af at løfte tunge vægte og blive udfordret af min personlige træner Philip med alverdens øvelser, der supplerer mit løb og min performance 🙂

I videoen har jeg mit Jabra Sport Pulse headset på – og det bliver siddende, ligesom Sport Coach og de nye earbuds også gør!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kickstart din weekend med et lækkert træningsprogram!