Vil du gerne træne sammen med din veninde?

Min 365 dages kropsforandring…

Der er lige præcis 1 år eller 365 dage mellem de 2 billeder, jeg har fået taget. Der er sket rigtig meget på 1 år, og jeg vil rigtig gerne dele min historie med jer.

Det sidste år har jeg været meget kropsbevidst og gennemgået en forandring. Jeg er ikke bare blevet stærkere, hurtigere og gladere, men jeg har også forandret mig og ser anderledes ud. Jeg vil gerne blankt indrømme, at det her år har været ret turbulent, hvad angår min kost og træning. Tilbage i november sidste år startede jeg på at ændre min kost ret drastisk og havde 4 måneder, hvor jeg levede strikt og lavt på kalorier. Det betød et vægttab på lidt over 11 kg og en del færre cm’er. Du kan læse det hele lige her.

Samtidig med det startede jeg hos Philip aka. Rebelsport, som jeg i den grad takker af hele mit hjerte for at rykke min træning og form til et helt nyt og højere niveau. Jeg træner stadig hos ham 1 x ugen, og det bliver jeg ved med 🙂

Det var nogle hårde måneder, fra november til marts, men jeg lærte utrolig meget om mig selv, om min krop og erfarede på egen hånd, hvad det ville sige at ændre sin kost, ligesom mine klienter gør det. Jeg føler derfor jeg langt bedre kan motivere, guide og vejlede dem på rette vej i deres livsstilsændring.

Efter marts måned var det noget af en rutsjetur. Både mine følelser, mit sind, min selvtillid og selvværd blev sat på prøve. Jeg skulle finde en balance mellem det vægttab, jeg lige havde været igennem, og hvordan jeg forsat kunne have min hverdag med træning, god energi, overskud osv. Med andre ord, så skulle jeg have mere mad indenbords for at holde til det træningsniveau jeg havde og stadig har. Ved siden af lå det hele tiden i baghovedet, at min menstruation stadig ikke var startet af sig selv, efter jeg stoppede på mine p-piller i oktober 2014. (læs om det her).

Efter min kostændring og vægttab, og med en bedre form pga. træning med Philip, gennemførte jeg Etape Bornholm, og sluttede med en samlet tid, der var 30 min hurtigere end sidste sommer (læs her). Det var simpelthen så fedt!

Sidst på sommeren mødte jeg Patrick, som jeg bogstavelig talt faldt pladask for. Og vi har været kærester lige siden. De mange år som single, havde sat sig lidt i min bevidsthed, og jeg følte længe, at det med kærligheden og det med at finde den rette, ikke var muligt for mig. Men Patrick er sku noget af det bedste, der er sket for mig længe, og jeg kan virkelig mærke den ro, jeg efterfølgende har fundet.

Har jeg fundet min sunde balance? Måske, ja. Jeg føler mig i hvert fald tættere på end nogensinde. Jeg tror man altid vil have nogle ting, man ønsker ser anderledes ud, men der er ingen tvivl: Jeg føler mig mere lykkelig og tilpas i min krop, end jeg har gjort længe 🙂

Har jeg sat mig nogle nye mål?
Træningsmæssigt, så arbejder jeg på at få endnu mere fylde på le booty, og så er jeg i gang med at se om der er et løb eller lign. jeg skal deltage i. Ellers vil jeg bare blive ved med at give den max gas, løbe mine intervaller, løfte nogle tunge vægte og blive udfordret hos Philip.

Mentalt, så vil jeg forsætte som jeg gør nu. Give min krop det den har brug for og sætte pris på det har jeg, på min kæreste, min familie og mine veninder, der altid er der for mig <3

Og husk nu piger: Rom blev ikke bygget på 1 dag! En livsstilsændring tager tid. Det hele sker ikke på 1 uge eller 8. Det er små step mod målet, i den rigtige retning med bump på vejen. Men rejser du dig efter et bump, tager du det ene trin op ad trappen en gang til, så bliver du stærkere. Tro på dig selv, og tro på at DU kan lykkes!

img_7221

6 kommentarer

 • Christina

  Hej Line
  Din historie minder så ufatteligt meget om min. Jeg har dog indenfor det sidste fået det sådan, at hvis vi skal i byen eller ha gæster. Ja så ryger der allerede formeget indenbords allerede for morgenen næsten, eller hvis jeg starter dagen forkert ud, eller ikke lige formår en dag, at gå udenom de fristelser der er på arbejdet, ja så kan jeg finde på at gå all in og fortsætte hele dagen, hvilket virkelig irriterer mig. For selvom jeg er hurtig til at smide de par kg der kommer på, skal jeg alligevel kæmpe med det de næste par dage, og jeg vil hellere side og hygge mig med lidt ekstra om fredagen sammen med familen. Kender du selv til sådan nogle dage, eller hvad før du får at undgå dem. Det er værst for mig, hvis jeg kommer til at spise brød. Så fortsætter jeg bare. Eller hvis jeg er til buffet eller i sociale sammenhænge. Kan blive draget af, hvad de andre spiser. Og jeg ved jo godt, at jeg bliver så træt i kroppen efterfølgende og helt oppustet. Og egentligt gider jeg heller ikke proppe mig med kage og sukker, og hvad vi har på arbejdet hele tiden (i overflod). Langt de fleste dage, kan jeg dog også modstå. Men så kommer der de her dage, hvor jeg bare for proppet mig. Øv øv. Og når jeg så tror jeg er kommet ind på det rigtige spor, så ryger jeg alligevel i fælden. Jeg spiser ellers korrekt og har mine måltider fordelt godt ud over hele dagen og får masser af protein.
  Hilsen christina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gry

   Hej Christina – jeg har det præcis på samme måde !!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

   Hej Gry.
   Dejligt på en eller anden måde, at vide man ikke er alene om det. Men måske hjælper det, bare at få sagt det højt. Jeg vil i hvert fald forsøge at ændre det. For hvor ville det være dejligt at være mere i balance og nyde lidt mere hver dag, istedet for det hele på en gang og så kæmpe bagefter.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina & Gry: se mit svar. Jeg håber meget det kan være med til at motivere jer og give jer lidt god energi i den rigtige retning! Knus herfra

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gry

   Hej Christina – jeg har desværre ikke noget svar men måtte lige kommentere da jeg har det præcis på samme måde !!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Christina! Tak fordi du deler din historie 🙂 Jeg kender udemærket godt de dage. Jeg vil ærligt sige, at der heldigvis er færre af dem nu end der har været før. Jeg ville ønske jeg kunne give dig en formular eller det rigtige svar på, hvad jeg har gjort for at ændre det, men det er svært. Jeg tror det handler om at arbejde med sig selv og de følelser det indebærer. Altså, prøve at sætte ord på, hvorfor du spiser de ting, når du godt ved din krop ikke har godt af det/den dårlige følelse du får efterfølgende. Spiser du det, fordi du keder dig, fordi det er synd for dig, fordi andre gør det eller noget helt andet. Hvis du lærer at arbejde med dig selv og acceptere, at en lys bolle med nutella er okay – bare du ikke går amok og spiser 5. At du sørger for at dyrke motion og få rørt dig, hvis du ved du skal til sociale arrangementer hvor der kommer lidt ekstra indenbords. Det er med garanti nemmere sagt end gjort, men husk vi er mennesker, vi skal leve og have det godt. Vi skal nyde livet og tro på os selv – og finde den sunde balance mellem både-og 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vil du gerne træne sammen med din veninde?