Ingen restriktioner her..

Det her kan fucke min dag op..

Og jeg er med garanti ikke den eneste, der har det sådan. Tænker jeg 🙂

Hvis min dag ikke starter med en ordentlig morgenmad, så kan det som regel godt påvirke resten af min dag og det jeg får spist. Hvis ikke jeg får min morgenmad, så får jeg nemmere ved at falde i eller snuppe den hurtigere, dumme løsning senere på dagen.

Jeg har før skrevet om, hvad jeg absolut ikke skal have i mine skabe og skuffer (læs her) og det et lige netop de ting jeg craver aller mest, og til tider ender med at købe på vej til eller fra arbejde. Ofte har jeg en laaaang diskussion oppe i mit hoved om jeg skal eller ikke skal spise det. Heldigvis ender det i de fleste tilfælde med, at jeg dropper tanken og vælger den fornuftige løsning 🙂

Du har sikkert hørt det før, men morgenmaden er muligvis det vigtigste måltid på dagen. Det er det i hvert fald for mig. Det giver mig energi til at komme godt i gang med dagen, sikrer mig stabilt blodsukker, men er i den grad også med til at sikre mig, at resten af min dag og måltider er sunde og jeg træffer de fornuftige valg.

Hvad kan fucke din dag op, og hvad gør du for at komme på rette spor igen?

img_2576

Top, leggings og sko er fra Reebok og du kan finde det eller lignende på sportsmaster.dk

1 kommentar

  • Nat

    Jeg spiser efter plan, men hver aften laver jeg en skål med havregryn, mandelmælk, chiafrø og peanutbutter, som kommer i køleskabet natten over. Har jeg god tid om morgenen topper jeg den med forskellige lækre ting, men hvis ikke, så står den klar til at tage med ud af døren – på den måde får jeg altid et solidt måltid, selvom jeg har travlt 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ingen restriktioner her..