Se hvilke træningssko, jeg bruger lige nu!

Workshop om intervaltræning

Det er ingen hemmelighed, at jeg elsker at løbe og specielt intervalløb. Ikke nok med, at det giver en bedre kondition og øget fedtforbrænding, så er det en træningsform, der ikke behøver tage mere end 30 min. Win-win 😉

Vil du gerne lære mere om intervaltræning, hvorfor det er effektivt og hvordan du gør?

Så skal du tilmelde dig min Workshop søndag d.11/12-16. Jeg afholder 2 sessioner á 60 min, hvor vi gennemgår din egen løbetræning, og så vil jeg give dig mine bedste tip til, hvordan du kan løbe intervaller – både på løbebånd, men også tips til udendørs. Til sidst vil der være mulighed for at prøve det af 🙂 Det foregår i Repeat Fitness, Åboulevard 58, 2200 Kbh N, og du behøver ikke være medlem. Der er plads til max 6 personer pr. session og Vitamin Well sørger for Sportsdrik til alle. Du tilmelder dig ved at sende mig en mail på lineslivsstil@gmail.com med fulde navn, adresse og hvilken session du vil være med på.
Du kan vælge mellem kl.10:30-11:30 eller kl.12:30-13:30.
Pris: 99 kr.

IMG_6561

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se hvilke træningssko, jeg bruger lige nu!