45 min træningsprogram for ben & balder!

Når et personlig træningsforløb giver mere end vægttab…

Jeg er altid så stolt af mine seje klienter. De kommer og træner med mig, giver den alt, hvad de kan og går fra mig med sved på panden og det største smil når vores træningssession er slut – og til tider ømme muskler 😉

Noget af det, jeg elsker aller mest ved mit arbejde, er at se dem lykkedes og rykke sig. Både fysisk men også mentalt. Et personlig træningsforløb er så meget mere end blot at opnå et vægttab. Det handler ogå for mig om at give mine klienter de redskaber de har brug for, til at blive hurtigere, stærkere, tro mere på dem selv og blive sikker i deres egen træning.

Jeg afsluttede for et par uger siden et forløb med en super sej ung pige, der virkelig rykkede sig. Her er hvad hun selv siger om hendes forløb:

“Jeg har altid gået meget op i træning, og trænet meget. Efterhånden som tiden gik begyndte jeg lidt at miste modet, jeg så ikke rigtig nogle resultater, jeg brød mig ikke om at træne alene, da jeg ikke pressede mig selv nok, og jeg var ikke særlig motiveret længere. På den anden side ville jeg rigtig gerne op på hesten igen, og efter at have fulgt Line og hendes arbejde i lang tid, valgte jeg at tage et forløb med hende. Som Line selv siger, er det et livsstilsændrende forløb og ikke en kur, hvilket også gjorde til at jeg måtte sætte nogle grænser for hvad der ville være realistisk. Jeg ville stadig have mulighed for at gå ud med mine venner, og tage med til forskellige sociale arrangementer, på trods af at maden måske ikke ville være særlig sundt – så jeg valgte at finde en fin balance mellem at være sund, men stadig føle at der var plads til “sjov”. Mit forløb med Line har først og fremmest lært mig enormt meget om det at træne, og jeg føler mig meget sikker i at skulle tage op og træne alene nu, især fordi jeg har en idé om hvad der virker for min krop. Jeg er slet ikke færdig med at udvikle mig, og jeg har lang vej igen for at nå mit mål, men de her 8 uger har været den perfekte start, og jeg ser nu en grund til at fortsætte, takket være Line. Derudover viser det mig også hvor langt jeg har kunne komme på kun 2 måneder, uden overhoved at sætte nogle begrænsninger for mig selv. Jeg kan varmt anbefale Line – om du er ny i hele træningsuniverset, i vante omgivelser, eller hvis du bare mangler en god inspiration – så er jeg sikker på du ikke vil fortryde.”
Resultat: -16 cm, -700 gr. og fedt% faldet med -3% (6 uger)

img_6842

Hendes resultat taler for sig selv. Selvom selve vægttabet ikke er stort, har fun fået strammet hendes krop op, hendes fedt% er faldet, men vigtigst af alt, så har hun nu mere tro på sig selv og tør træne alene! Hendes form er også blevet bedre. Cooper test: start 2,03 km, slut 2,46 km.

Husk du kan se flere før/efter billeder og læse, hvad andre siger om forløb hos mig lige her. Jeg har stadig plads til et par forløb i det nye år, så send endelig en mail på lineslivsstil@gmail.com, hvis du vil booke en uforpligtende samtale omkring et muligt forløb.

Jeg ved, at lyset ikke er det samme (det første er taget i Sporting Health Club, det andet i Repeat), men jeg synes stadig man kan se en forskel, og jeg ved hvilket hårdt arbejde der ligger bag hendes proces. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

45 min træningsprogram for ben & balder!