10 gode grunde til hvorfor du skal træne!

Søndags hygge når det er bedst!

Min søndag har stået på brunch, dyne og Netflix. Ren hygge. Det er nu meget skønt en gang i mellem, og tiltrængt.

Jeg og min kæreste gik ind til Bistro Avenue (3 km), spiste os mætte i Kbh’s bedste brunch buffet og gik hjem igen. Det var dagens daglige motion 🙂 Efter det puttede vi under dynen og fik set et par afsnit af Homeland, inden han her til aften er taget tilbage til Bornholm. (Jeg glæder mig til efter nytår, hvor han forhåbentlig flytter til Kbh!)

Nu sidder jeg og kigger på lidt nye Nike sko, som jeg ønsker mig til jul. Tænker det er på tide at lave en ønskeliste 🙂

img_7107

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 gode grunde til hvorfor du skal træne!