Tid til at pleje lokkerne!

Når inspiration bliver til motivation…

Fy for den lede rødbede – eller bare fy for den! Det var noget af nogle løbeintervaller jeg i morges udsatte mig selv for. Men shit, det var fedt, bagefter 😉

En af dem der inspirerer mig, er min veninde Linnea Moos. Hun er så skide sej, ligetil og en super sød veninde. I går bloggede hun om sit trænings- og løbepas, som jeg lige måtte lure. For er der en ting, Linnea kan, så er det at motivere og udfordre mig i min egen træning. Så hendes løbeintervaller ville jeg løbe i dag, og det var noget af en udfordring.

Du finder løbepasset lige her på Linneas blog.

Jeg lagde ud med 30 sek pause på de første 3 ture, men måtte kapitulere og tage 1 min pause mellem resten. Til sidst kan jeg sku ikke huske om jeg kom alle intervallerne igennem, men jeg sluttede desværre ikke på 20 km/t, men 19,5 km/t 🙂 Det gør ikke noget – jeg gav mig MAX og tager udfordringen op igen en af dagene!

Tør du give dig i kast med intervallerne? Jeg hepper på dig! Og husk: man skal starte et sted, så hvis det angivne km/t ikke passer dig, så sætter du løbebåndet på det du kan og giver den alt, hvad du kan 🙂

Jeg løb i Nike flyknit, tights fra IcanIwill og brugte mit nye Jabra headset Sport Coach.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tid til at pleje lokkerne!