Er det for tidligt med en julegave-ønskeliste?

Tid til at pleje lokkerne!

The Blondie is back 😉

img_7071

Jeg elsker at få ordnet hår hos frisøren – jeg synes altid man går derfra med sådan en dejlig følelse af fornyelse 🙂 Og i dag fik jeg lavet lyse striber i mit hår hos min veninde Regitze, der har Niveau Frisørsalon på Frederiksberg.

Jeg er faktisk ret dårlig til at pleje mit hår, og nu hvor det er blevet langt vil jeg gerne være bedre til at give det lidt mere opmærksomhed. Samtidig er jeg blevet en del mere mørkhåret på min ældre dage (runder 30 år til marts, shit!), og kan altså bedst lide at have lyst hår.

Regitze sørgede for at få lagt nogle lækre, lyse/hvide striber, give mit hår en hårkur og farvede samtidig mine bryn. Og så fik jeg købt mig en All-in-one Multi-benefit hair treatment, som skal i vådt hår for at beskytte og give fugt. Den glæder jeg mig til at bruge, især fordi det gerne må være nemt for mig at bruge og hurtigt – så all-in-one er lige noget for mig 🙂

img_7072

Indlægget er ikke sponsoreret, men en ren og skær anbefaling af min dygtige veninde og hendes salon.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er det for tidligt med en julegave-ønskeliste?