Tid til søndagslækkerier?

Mandags motivation!

Mandag morgen er for mange den dag, hvor de vælger at “nu skal det være”. Nu er det op på hesten igen, mere træning, mere sund mad og en masse regler og forbud.

Rigtig mange vælger også at gå efter enten-eller, altså nul sukker, hvidt brød, alkohol osv. og gå all in på træning. Er det for stor en mundfuld? Ja, i min optik. For det hele vil for hurtigt blive for meget, med alt for mange regler for, hvad du ikke må.

motivation-monday

I stedet for at tænke enten-eller, så vejleder jeg mine klienter til at gå efter både-og. Der skal være plads til et stykke kage, lidt fredags slik, et glas rødvin eller lign en dag eller to i løbet af ugen. Det handler om at få vægten på vægtskålen til at balance mellem en sund hverdag og en sund livsstil. Hvis du spiser et stykke kage, så nyd det og lad være med at give slip for din indre dæmon og spise resten af kagen, fordi “det hele kan være lige meget nu”. Det samme gælder træning. I stedet for at gå all in og træne hver dag, når du starter på ny, så tag den med ro. Træning 2-3 x ugen og 60 min daglig motion er super godt som en start, sammen med en sund kost, hvor du har fokus på at få masser af vand, grøntsager, magert protein og sunde fedtstoffer.

Du finder mine 5 bedste tips til et sundt vægttab her, som jeg skrev efter mit eget vægttab tidligere i år.

Så skidt pyt om du skulle have været startet igår, i sidste uge eller for en måned siden. Start i dag, tag små skridt i den rigtige retning, Læg en plan, se målet for dig og hvordan du gerne vil se ud/føle/have det. Og tro på dig selv!

Her er et par før/efter billeder af nogle af mine klienter og mig selv:

IMG_5424

image

Mig bagfra

image

image

image

Læs mere og se flere under før/efter billeder.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tid til søndagslækkerier?