Matcha, matcha!

Tid til søndagslækkerier?

fitnesskage2

Hvis du har planer om at bruge søndagen hjemme, slappe af og bare nyde weekendens sidste dag, så kan du bage den her lækre ‘Chocolate Fitness Cake’ – og nyde den med god samvittighed 😉

Jeg er så heldig at have Cecilie Linds bog ‘The Protein Kitchen‘, og her brugte jeg opskriften på ‘Vanilla Fitness Cake’, og lavede lidt om i den efter, hvad jeg lige havde i køkkenet.

Opskrift på Chocolate Fitness Cake (der blev til 2 små kager; 1 i tærteform og 1 i rugbrødsform, men den kan sagtens være i en form og blive lidt højere, og så passer det med bagetiden):

  • 480 gr. æggehvider (ca. 12 æg)
  • 100 gr. havregryn
  • 60 gr. chokolade proteinpulver (derfor chokolade og ikke vanilje kage, men brug det du har)
  • 1 banan
  • 100 gr. hytteost
  • 25 gr. kokosmel
  • 2 gr. vaniljesukker

Tænd ovnen på 200 gr.
Alt blendes sammen (husk at have det flydende nederst) i en blender. Hæld dejen i en bageform med bagepapir. Kagen bages i ovnen i ca. 20-30 min. Opskriften lød på 30 min, men min skulle kun have 20 min. Så hold øje, og stik med en gaffel for at tjekke. Når dejen ikke klæber til gaflen, er den færdig. Lad kagen køle, og top så evt. med glasur. Jeg lavede glasur af 1 scoop chokolade proteinpulver og vand, og dryssede med frysetørrede jordbær. Du kan evt. drysse med fint hakkede nødder eller bruge mørk chokolade, lade det smelte ud over som topping 🙂

fitnesskage

(affiliate) Og nu hvor det er søndag og gråt, så lokker det sikkert ikke kun mig med lidt online shopping 😉 Der er lidt lækre rabatter at hente, og det skal i da ikke snydes for:

BOOZT: 20% på alle ordrer over 999 DKK i dag d. 23/10 med koden MSS20. Gælder også nyheder og udsalg, men gælder ikke: By Malene Birger, Barbour, Mango, Hugo Boss, Eton.

ELLOS: 20% på boligsortiment med koden 345432 i dag d.23/10. Gælder ikke elektronik eller varer mærket med \’Kampagnepris\’ eller \’Design by\’ samt mærket Odd Molly.

God søndag alle sammen!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Matcha, matcha!