Træningsgear og træningstip!

Marbella Fitnesscamp 2017

SÆT KRYDS I KALENDEREN I UGE 34 2017!

image

Jeg tror ikke det er gået nogens næse forbi her på bloggen, at jeg er fan af Marbella Fitnesscamp – både at være der som deltager, men i den grad også som personlig træner. Og jeg er simpelthen så heldig, at jeg igen næste sommer skal afholde min egen camp i uge 34!!! Og jeg glæder mig allerede helt vildt 🙂

Det bliver (IGEN!) en uge fyldt med en hel masse hård, sjov træning, lækkert vejr, afslapning ved poolen, socialt hygge med de andre deltagere, strandtur, shopping og selvfølgelig lækker sund mad, der bliver serveret morgen, middag og aften 🙂 Jeg vil stå for 2-3 x træning om dagen, og det vil være crosstraining (cirkeltræning/styrketræning), intervalløb, bodytoning (booty/cirkeltræning), boksning, TRX og så vil der være yoga hver morgen inden morgenmaden. Hvis man ikke ønsker at være med på alle hold, så er det helt okay – det bestemmer man nemlig helt selv, og der er derfor også mulighed for selv at træne på banen, når der ikke er holdtimer.

Prisen er igen 5.495,- eksl fly. Med i prisen er transfer, fuld pension, vand, frugt og træning. Så det eneste du skal betale for ud over opholdet er fly billetter til Malaga (AGP), lommepenge til snacks (der er en poolbar med sodavand, is, proteinbar og shakes fra Nutramino), og hvis du selv vil ud og spise eller på shopping.

Min camp kommer til at blive afholdt samtidig med Mathias Haastrup, en anden super dygtig og sød personlig træner. Vi kommer til at køre træningen skiftevis, og jeg er sikker på vi sammen kommer til at skabe fed stemning og gode ferieminder 🙂

Jeg vil lige lokke jer med en masse billeder fra i sommers – hvis i  ønsker mere info så send mig en mail på lineslivsstil@gmail.com eller læs mere her. Jeg linker til direkte tilmelding, så snart deres hjemmeside er opdateret!

IMG_5264

IMG_5299

IMG_5263

IMG_5276

IMG_5222

image

image

image

image

IMG_5098

IMG_5301

IMG_5318

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træningsgear og træningstip!