Hurtig, mættende morgenmad!

This is honest health!

IMG_6706

Er der noget jeg sætter pris på, så er det sund take-away. Jeg elsker at købe en lækker salat, når jeg er på farten eller skal mødes med veninderne og spise frokost. Men et er, at det ser lækkert ud, det man køber. Noget andet er, hvordan det er lavet og tilberedt.

De uger, hvor jeg ikke får foodpreppet eller har lange dage på arbejde, så ender jeg altid med at købe take-away. Det er ofte en salat med kylling eller laks. Derfor er jeg ret vild med, at The Protein Kitchen (TPK) nu også kan købes i 7-Eleven 🙂

For et år siden startede TPK salget af deres salater, brød og muffins i Magasin – og nu går de altså landsdækkende i ALLE de danske 7-Eleven butikker. Det er da fedt! At kunne købe en sund salat eller skyr på vej til/fra arbejde eller som en lækker snack, hvis sulten melder sig sidst på eftermiddagen.

Der er 3 forskellige salater – selvfølgelig fornuftigt sammensat med de bedste råvarer, brugbare kulhydrater samt gode fedt- og proteinkilder: The Exotic Fit Chicken, The Super Salmon og The Power Vegan. Udover salaterne, så er der tre forskellige varianter af The Power Skyr – én med glutenfri granola, en med blåbær og jordbær og en med melon og ananas. MUMS!

Jeg får tit spørgsmålet om, hvad jeg kan anbefale af frokost og mellemmåltider, som kan købes, hvis man ikke kan nå at lave noget hjemme eller er kommet af sted uden. Og nu kan jeg med 100% ærlighed sige, at det ikke kan blive meget nemmere: smut i 7-Eleven og køb TPK-salater eller skyr, eller tag forbi Joe & the Juice, hvor du kan købe en Protein Pulp Muffin; lavet på 44% juice pulp, uden gluten og uden tilsat sukker. Min favorit er den med chokolade 😉

IMG_6061

TPK koncept:

NO ARTIFICIALS
NO GLUTEN
NO ADDED SUGAR
NO HIDDEN CALORIES
HIGH PROTEIN

TPK

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hurtig, mættende morgenmad!