10 facts om mig...

Vil du have bedre træningsresultater?

Det tror jeg de fleste, som går op i deres træning vil svare ja på. Og der er faktisk gode råd at hente i noget så simpelt, som at tænke sig stærkere – også populært kaldet “mind to muscle”.

Flere undersøgelser viser, at hvis du tænker på den muskel du træner (dvs fokuserer fuldt ud på at træne fx balderne i squat), så vil du opnå bedre resultater i din træning. Hvis du har undret dig over, hvorfor jeg på nogle af mine snapchats siger eller skriver på Instagram post, ‘husk at squezze balderne sammen’, ja så er det altså for at skabe en bedre muskelkontakt til den muskel, der trænes og dermed opnå et bedre resultat 🙂

IMG_5467

Har du prøvet at tænke over, hvad du egentlig tænker på, når du løfter vægte? Jeg ser ofte mange med deres mobil i hænderne, en avis på cyklen/crosstraineren eller lidt for meget snak med veninden/vennen, når der bliver trænet. Er du typen der lader tankerne flyve vidt omkring, mens du løfter vægtene, så vil du aktivere færre muskelfibre, og dermed få mindre ud af din træning.

Næste gang du skal træne, så vil jeg anbefale dig at fokusere på, hvordan din muskel arbejder gennem hele øvelsen/bevægelsen. Hvis du træner alene, så sæt noget musik i ørene som giver dig energi og motiverer dig, og gør at du kan holde fokus på det, du træner (se min spilleliste). Træner du med en makker, så aftal på forhånd, at der skal trænes og ikke snakkes for meget – at i giver den max gas sammen med fuld opmærksomhed på selve øvelsen og den muskel, der trænes 🙂

Kilde:aktiv træning

Trænings tøj (affiliate links)
Shorts: ICANIWILL
Sko: Under Armour
Top: Kari Traa

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 facts om mig...