Træningsprogram med intervalløb!

Om at koble af og nyde livet!

Jeg er taget på en uges ferie i Marmaris, Tyrkiet med min kæreste. Og jeg nyder det! Mine i alt 3 uger på Marbella Fitnesscamp var på en måde også ferie, men fyldt med timevis af træning, og jeg var stadig på som personlig træner og hjælper. Min ene uge hjemme på Bornholm stod på 5 dages hård løb og en Marathon i alt.

Derfor tog jeg beslutningen om at tage væk på en uges ferie for at koble helt af. Hvorfor? Fordi jeg lige stille i løbet af sommeren har kunne mærke stressen snige sig ind på mig, og den har taget en del af min energi. Jeg har oplevet trykken for brystet, træthed, humørsvingninger og på det sidste en del væske i kroppen.

Jeg er normalt rigtig dårlig til at slappe (helt!) af, da min hverdag derhjemme kører derud af med personlig træning, min egen træning, bloggen, events osv. Så for at koble helt af og nyde livet, tøvede jeg ikke 1 sek, da jeg snakkede med min kæreste om at tage på ferie. Og det er så en anden ting der er sket for mig: jeg har fundet en sød fyr, der sætter pris på den jeg er, kan lide for mig for den jeg er, respekterer mit arbejde og gerne vil hjælpe mig med billeder, videoer osv (tror det kræver sit at være Insta/blogger-husband, haha!) Men han er skøn og gør mig glad <3

Vi nyder hinanden, solen, varmen, poolen, stranden, træner sammen og får koblet af.

IMG_6591

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træningsprogram med intervalløb!