Jeg bliver motiveret af...

Træningsprogram med intervalløb!

M_2_28

Jeg startede søndagen ud med en lækker træning, der bød på små 20 min. intervalløb først. På snappen lovede jeg at dele min træning med jer, som forhåbentlig kan inspirere til jeres egen. Here you go 🙂

Intervalløb:

 • 1 km opvarmning (på 12,2 km/t)
 • 5 x 30 sek spurt/30 sek pause (17 km/t)
 • 5 x 30 sek spurt/30 sek pause (18 km/t)
 • 5 x all out20 sek/20 sek pause (20 km/t – løbebåndets max!)
 • 500 m afkøling (12,2 km/t)

Styrketræning:

Giantset x 4:

 • 12 x Sumo squat med elastik ved knæene
 • 12 x Goodmornings
 • 3 x Chin ups
 • 12 x Pull down kabel

Superset x 4:

 • 5 x 2 Kettlebell push ups + row
 • 16 x Overhead walking lunges
 • 10 x Knee2elbow

Jeg tog altså 4 set af både Giantset og Superset – et Giantset er med min. 4 øvelser, hvor et Superset ofte består af 2-3 øvelser. Jeg bruger de 2 former for øvelsessammensætning under min træning for at holde pulsen oppe, gøre træning sjov, hård og mere effektiv end bare et alm set med pauser. Du kan veksle mellem øvelser for samme muskelgruppe eller for forskellige.

God træning 🙂

2 kommentarer

 • J

  Har du lavet et indlæg omkring hvordan man bliver en hurtigere løber? Jeg løber 5 km med en maks hastighed på 11,0. Jeg vil så gerne være hurtigere men jeg kan bare ikke 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fedt du fandt mit andet blogindlæg til at blive hurtigere 🙂 Og tak for dine rosende ord!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg bliver motiveret af...