Sundere Bounty bar...

Jeg bliver motiveret af…

… Mine klienter. Hver og en.

Hver gang jeg slutter en trænings time af sammen med en af mine klienter, så bliver jeg altid så stolt over deres fremgang, og det smil de giver mig med sved på panden og rystende hænder. For et er sikkert, de giver sig alle 110%, og der er ikke så meget brok.

Og det motiverer mig! Det motiverer mig til at blive ved med at arbejde som personlig træner og hjælpe andre videre mod deres mål om en sundere og mere aktiv livsstil. Men det motiverer mig også til selv at give den max gas under min egen træning, og til at nyde hverdagen med et smit på læben og være glad for det jeg kan og det jeg har.

Selvom jeg ofte får et par onde blikke eller 5 under en personlig trænings, så ved jeg, at de efter vores træning går derfra med mere energi og med troen på, at de kan endnu mere end de troede 🙂 Det er så vigtigt for mig at give dem de rigtige redskaber, så de er trygge i deres egen træning, men også tror på, at de kan, hvad de vil og at de gang for gang bliver bedre og bedre.

Du kan læse om flere af mine klienter og deres resultater lige her.

gruppetræning

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sundere Bounty bar...