Killer Abs Workout!

Mormor-trusser eller g-streng?

IMG_6434

Jeg er ikke fan af at løbe eller træne med trusser, der kravler op mellem balderne eller bare sidder mega dårligt. Eller en god mormor-trusse, der giver en 4 balder… Og er der noget jeg virkelig ikke kan lide, så er det sports BH’er der bare ikke gør noget godt for små bryster – du ved, de bliver ligesom endnu mindre (læs fladere) at se på end de i forvejen er… I hvert fald, hvis man som mig ikke har de største bryster 🙂

Jeg har prøvet lidt af hvert, også når det kommer til sports undertøj og jeg har efterhånden fundet ud af, hvad jeg bedst kan lide at have på når jeg træner og løber. Jeg er mest til seamless BH’er og BH’er med en smule fyld. G-streng har jeg altid på under tights, og hotpants under shorts, som sidder løst.

IMG_6433

Et af mine favorit mærker når det kommer til undertøj er Pure Lime,og især deres seamless serie, den er så lækker 🙂 De har også en ret god BH, som jeg bruger under løb.

Udover Pure Lime, så er jeg mest til sports BH’er fra H&M, som også seamless.

Hvad træner I i af undertøj og hvilket mærke er jeres favorit?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Killer Abs Workout!