Trænings-tight-guide!

Killer Abs Workout!

Av av av… Den der brændende fornemmelse, den vil du med garanti få i mavemullerne efter den her lækre, 8 min. ABS-workout. Det er mine gode venner Rune & Rasmus fra Crossfit Siam, der introducerede mig for den på Marbella Fitnesscamp 🙂

  • 30 sek sit ups
  • 30 sek side plank
  • 30 sek side plank
  • 30 sek Hollow rock
  • 30 sek atomic sit ups
  • 30 sek Hollow rock hold (hold positionen)
  • 1 min Russian twist

1 runde tager 4 min, som du sagtens kan nøjes med, og ellers kører du den igennem 2 gange 🙂 Hvis du synes Hollow rock er for hård/svær, så kan du lave leg raises i stedet for. Du kan også starte ud med at forkorte hele workout’en og gøre det i 15 sek 🙂

IMG_6304

På billedet laver jeg Hollow Rock Hold. Mine shorts er fra I Can I Will, top fra Karii Traa og træningssko fra Reebok.

Læs om mine nye sko Reebok Workout 2.0 lige her og min trænings tight-guide her 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Trænings-tight-guide!