Sådan kan du gøre din løbetur sjovere og mere effektiv!

Trænings-tight-guide!

IMG_5586

“Er de her tights gennemsigtige?” En sætning de fleste af os, kvinder vist har slynget ud imens vi bukker os forover eller ned i en squat. Eller, jeg har i hvert fald 😉

Når jeg skal købe nye tights er det vigtigt for mig, at de ikke er (for) gennemsigtige bagpå. De skal sidde behageligt med en høj og bred kant i taljen, så de kan trækkes op over maven, og så skal de selvfølgelig være lange nok, til mine lange stænger.

Jeg er mest til sorte tights eller mørkegrå, men har efterhånden også fået nogle ret flotte og lækre tights i fine farver, som sætter lidt kulør på træningen.  Jeg vælger tights alt efter, hvad jeg skal træne og har det fx bedst med at løbe i shorts og styrketræne i tights, medmindre det er sommer og mega varmt, så kan jeg slet ikke holde ud af have tights på. Men sommeren er ved at være forbi, og det er tid til at finde tights’ene frem igen. Her er min top 5 over de tights, som jeg har det bedst i når jeg træner:

Under Armour, sorte. De sidder så godt i taljen med en bred kant, og er rare at have på.

IMG_6358

I Can I Will, lysegrå. De er meget rare at have på, men sveder man meget så kan det ses i skridtet og bagpå. Ikke så fancy, men jeg er typen der sveder meget og det skal da kunne ses at man laver noget når man træner 😉

IMG_6357

Reebok, blå/lilla. De er meget bløde og behagelige at have på, sidder godt til i taljen trods, at elastikken ikke er så bred.

IMG_6354

Pure Lime, sorte. Super fed detalje bagpå benet, de har en meget høj talje og sidder rigtig godt. De er dog en smule gennemsigtige, når du fx laver en squat eller dødløft.

IMG_6355

Peak Performance, mørkegrå/sorte. Rigtig gode at have på og har lige præcis den høje talje og brede elastik, som jeg er fan af.

IMG_6356

Når jeg er på arbejde som personlig træner og går rundt i trænings centeret, så render jeg også rundt i tights, og dem jeg bruger meget lige nu er mine nye fra Peak Performance og Pure Lime, og så nogle helt sorte fra H&M. Jeg har også gerne de populære Cloe Leggings på arbejde, som desuden er mine yndlings at have på hjemme når jeg skal have noget rart og afslappende på. Jeg brugte dem hver morgen på Marbella Fitnesscamp til yoga, inden det blev for varmt.

Indeholder affiliates link til www.workoutshop.dk.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan kan du gøre din løbetur sjovere og mere effektiv!