Træningsprogram med Kettlebell

Den gyldne vej til vægttab…

Findes den, den gyldne vej eller rigtige løsning til et vægttab? Jeg ville ønske jeg kunne give jer svaret, men noget af det jeg i gennem de sidste 2 år, som personlig træner har erfaret, er at det er super individuelt, hvordan et vægttab forløber. Nogle ting virker for nogen mennesker, hvor det for andre skal foregå på en helt anden måde.

Om du er til 80/20 reglen, lever efter enten-eller eller har plads til både-og, så er det utrolig vigtigt du lærer at lytte til din krop og finder frem til, hvad der virker for dig og gør, at du ikke føler du er på kur eller lever en sur livsstil, hvor der kun er plads til salatblade og kylling.

Et sundt og vedvarende vægttab, er i min optik, der hvor du gør plads til både-og. Det kan du fx kalde 80/20, hvor du spiser sundt og fornuftigt i hverdagene (80%), men gør plads til en bytur eller aften ude i weekenden (20%), hvor du ikke behøver tænke så meget over, hvad du spiser. Jeg  har netop hjulpet Cecilie Lange, som har opnået rigtig flotte resultater på 5 uger, med plads til fx pizza og alkohol. Læs det her.

Vejen frem til et vægttab handler for mange om at tabe sig X antal kilo og blive glad for sig selv og sit eget spejlbillede. Ofte fokuserer vi kvinder rigtig meget på, det tal der står på badevægten, og det forkerte tal kan ødelægge selv en god dag for de fleste. Men hvorfor hænge sig i et tal?

Hvis du oplever mere energi og at tøjet sidder bedre, efter du er begyndt at tænkte over, hvad du spiser, og er begyndt at træne, betyder det så ikke meget mere end, hvad badevægten viser? JO!

Den gyldne vej til et vægttab kan være forskellig afhængig af, hvem du er og hvad du føler virker, men en ting vil jeg mene vejene har til fælles: det kræver benhårdt arbejde, viljestyrke og troen på, at det kan lade sig gøre – ved samtidig at acceptere, at det hele ikke sker på 2 uger, men tager den tid, det tager!

Du kan læse om min 10 ugers forandring lige her.

Mig bagfra

2 kommentarer

  • Hvor er det inspirerende at følge dine indlæg om vægttab! Jeg er selv lige startet hos en personlig træner – og hvor er det allerede hårdt nu at skulle tilvende sig en ny livsstil. Bliv ved med det, du gør! Det giver stensikkert inspiration til rigtig mange derude <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Sara. Ja det er hårdt arbejde at skulle ændre vaner, men som jeg også skrev til Anne – har man et mål at gå efter, skal der kæmpes for det 🙂 Og tak for de rosende ord!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træningsprogram med Kettlebell