3 tips til at gøre din træning effektiv!

Det kolde gys, ømme lårbasser og teamspirit!

.. Ja det beskriver vist ret godt, hvad jeg oplevede i går under KMD 4:18:4 på Amager Strandpark. Sammen med mine 2 mega seje veninder gennemførte jeg 400 m svøm på ca 10 min, 18 km cykling på ca 45 min og 4 km løb på ca 20 min. Vi fik en slut tid på 1:15:44 og det synes jeg selv var ret sejt 🙂

Inden 4:18:4 havde vi talt om at svømme min 1 x ugen og måske have et par træningspas, hvor alle 3 trænings elementer skulle indgå. Men.. Det nåede vi aldrig, da der var udfordringer med ferier og arbejde. Så inden start igår havde vi absolut ingen anelse om, hvordan det ville gå eller hvor lang tid det ville tage. Vi sjussede os frem og havde som mål at gennemføre på max 1,5 time. Og det lykkedes!

Det var en mega fed oplevelse, og jeg ved at jeg med garanti aldrig ville have hverken svømmet, cyklet eller løbet så hurtigt, hvis ikke vi havde gjort det sammen.

Jeg svømmede i mine shorts (stof som tights) og min Reebok top med indbygget bh. Det var meningen jeg ville have cyklet og løbet i det også, men jeg nåede at smide toppen og skifte til tør bh og t-shirt, som jeg havde på til cykel- og løbeturen. Jeg svømmede ikke med mit Garmin Forerunner 235, men havde det på bagefter.

Har du lyst til at deltage? Så kan du stadig nå det i dag eller i morgen lørdag. Læs mere her. KMD 4:18:4 er for ALLE, uanset alder, køn eller form. Der var både unge og ældre med, folk på racer og med al udstyr men i den grad også helt alm motionister, som cyklede på deres gamle havelåge 🙂

image

image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 tips til at gøre din træning effektiv!