Tempo løb!

Sommerens næste udfordring…

kmd 3

De af jer, der kender mig eller som har fulgt med her på bloggen, ved at jeg elsker udfordringer. At blive presset ud af comfort zonen eller ud i noget, der måske ikke lige er min stærkeste side, det er mega grænseoverskridende, men også super fedt.

For 2 uger siden løb jeg Etape Bornholm, og det var virkelig noget af en udfordring. Det var hårdt, men en kæmpe oplevelse og succes at gennemføre.

Sommerens næste og sidste udfordring er noget helt nyt for mig, nemlig KMD 4:18:4 på Amager Strandpark. Her står den på 400 meter svømning, 18 km cykling og 4 km løb.

kmd 2

KMD 4:18:4 Copenhagen er Nordens største triatlonfest med mere end 5.000 deltagere, og jeg glæder mig til at deltage sammen med mine 2 veninder Linnea og Trine. KMD 4:18:4 er altid på samme distance: 400 meter svømning, 18 km cykling og 4 km løb – en fantastisk underholdende distance, som alle, med mod på en sjov kombination af tre fantastiske discipliner, kan gennemføre.

Det bliver uden tvivl en kæmpe oplevelse, men i den grad også hårdt. Jeg har det fint med cykling og løb, men frygter lidt svømmeturen.

Hvorfor vil jeg prøve KMD 4:18:4?

Jeg vil gerne være med til, at vi (kvinder!) får øjnene op for tri og dermed være med til at dræbe myten om, at triatlon er en mandesport. Lige nu er der en betydelig overkapacitet af mandlige deltagere både til deres mini-triatlon (i 2015 var 38% af deltagerne kvinder) og til KMD IRONMAN Copenhagen (i 2015 var 19% af deltagerne kvinder). KMD har et mål om at få skabt opmærksomhed på, at kvinder er lige så seje og kan lige så meget, som mænd. De kvinder, som KMD har talt med, føler sig ofte intimideret af triatlonverdenen, fordi  den er domineret af en mandlig tilstedeværelse. Det skal der laves om på, og det vil jeg gerne være med til! Kvinder kan også, og er faktisk pisse seje!

Andre der skal være med? Tilmelding sker her.

4184_Copenhagen_1

kmd

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tempo løb!