3 ting der betyder ALT for mig...

Sådan kan du motivere dig selv under træning!

Nogle træninger er bare bedre end andre, og nogle gange er man lidt mere motiveret og har lidt mere energi. Et af mine bedste tip til at komme af sted til træning, hvis sofaen lokker: tænk på dén følelse, som du har lige efter træning, hvor du sveder, føler du har brugt kroppen og har fået fornyet din energi 🙂 Om det så “kun” blev til 15 min intervaltræning eller 30 min styrke, så er alt bedre end ingenting!

Et andet rigtig godt redskab til at presse dig selv under træning og motivere dig til hele tiden at yde dit bedste kan være med hjælp fra et pulsur. Jeg købte mit Garmin Forerunner 235 lige inden jeg skulle løbe Etape Bornholm (læs her) og jeg må ærligt indrømme, at jeg løb og præsterede rigtig godt med hjælp fra pulsuret. Hvorfor? Fordi jeg hele tiden kunne følge min pace (min/km), og det motiverede mig helt vildt 🙂

Jeg bruger også pulsuret under styrketræning, for at se hvor min puls ligger henne (altså om jeg er presset nok eller bare sløser den) og hvor mange kalorier jeg forbrænder under træning, men også samlet for hele dagen. Desuden tæller den alle de skridt jeg tager, og giver mig en kærlig reminder, hvis jeg har siddet stille for længe.

Et kæmpe plus ved Garmin Forerunner 235 er, at du slipper for pulsbælte, fordi pulsmåleren er indbygget i uret. Jeg har endnu ikke fået prøvet det af, men du kan lave dine egne træningsplaner på Garmin Connect, slå dine egne rekorder, for uret registrerer dem og informerer dig, når du slår dem. Der er også en virtual pacer, så du kan fastsætte en fart og se om du holder farten, som du skal. Garmin Forerunner 235 har et avanceret Accelerometer, så hvis du træner indenfor på løbebånd og ikke kan finde GPS signal, lagrer uret automatisk informationer om din løbestil og kan derfor ud fra Accelerometeret udregne din hastighed og distance på løbebåndet.

 

FACTS OM GARMIN FORERUNNER 235:

 • Bluetooth
 • GPS / GLONASS
 • Optisk pulsmåler
 • Personlig planlægning af træning
 • Personlig rekorder
 • Virtual pacer
 • Virtual racer
 • Smart notifications
 • Accelerometer
 • Garmin IQ
 • Garmin Connect Mobile
 • Aktivitetsmåling
 • Søvn registrering
 • Music control
 • Autolap
 • Auto scroll
 • Min/km, tid distance
 • Tempo alarm

Jeg kan virkelig anbefale pulsuret, hvis du leder efter et. Det er super motiverende dagligt at se, hvor mange skridt man går, hvor mange kalorier mange forbrænder, hvordan ens træninger ser ur osv. 🙂

Du kan købe uret på www.workoutshop.dk til 1999,- lige nu!

FullSizeRender

Efter styrketræning

FullSizeRender

Antal skridt og forbrændte kalorier (i alt for dagen)

IMG_5842

Puls lige nu og for de sidste 4 timer (min og maks)

IMG_5880

Efter en løbetur, hvor jeg kan se min pace, kalorier, distance og tid

 

6 kommentarer

 • Stine

  Syntes du at kalorieforbruget er korrekt? Syntes den registrerer langt færre end med mit gamle polarur med pulsbælte.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Stine. Ja, jeg husker det som værende korrekt, dog med få udsving ved nogle træninger hvor den ikke helt ville fange min puls. Men det er det samme som med mit Polar 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Hej Line.
  Bruger du dit forerunner stadig? Tænker når du går ture med barnevognen. Tæller den så skridt? Mit forerunner 235 (ikke xt) tæller ikke når jeg går med barnevogn, så ville købe xt hvis du måske kunne svare mig på om den tæller?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Jeanette. Jeg bruger ikke Forerunner længere. Men jeg har fået af vide, at nogle ure har svært ved at tælle skridt når man går med barnevogn, fordi den “tror” du cykler (samme position med hænderne). Jeg har haft mit Samsung ur i lommen, hvor den tæller mine skridt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lars Hoppe

  Når du bruger uret under styrketræning – hvilken slags træning vælger du på uret – der findes ikke noget som hedder styrketræning på mit ur…

  Hilsen Lars

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Lars. Jeg har Forerunner 735XT der er et triathlon ur, og derfor har den kun funktioner til løb, svømning og cykling. Når jeg styrketræner bruger jeg ‘løb inde’, men da jeg havde Forerunner 35 brugte jeg ‘cardio’.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 ting der betyder ALT for mig...