Når træningen giver pote og det hele føles fedt!

3 ting der betyder ALT for mig…

IMG_5791

Jeg tror vi alle sammen har noget, vi bare ikke kan undvære eller forestille os at være foruden. For mig betyder familie og veninder rigtig meget, men i den grad også at have det godt, træne, spise sundt og være glad.

En top 3 over, det der betyder mest for mig er dog ikke svær:

  1. familien
  2. veninder
  3. træning

Min familie betyder alt for mig, og jeg bliver i den grad påmindet om det savn jeg ofte føler, når jeg kommer tilbage til Kbh efter en ferie på solskins øen. At tilbringe tid sammen med mine forældre, min søster, svoger og 2 niecer, min mormor og farmor og resten af familien, er guld værd og noget jeg sætter stor pris på. Og så er der vist ingen tvivl om, at jeg ligner min far 😉

I og med, at hele familien bor på Bornholm, betyder mine veninder rigtig meget for mig. De gør, at jeg har det godt i Kbh og føler en tryghed ved at have dem omkring mig. Jeg har få, meget tætte veninder, som alle altid er der for mig, når jeg har brug for dem. Jeg lukker ikke nye bekendtskaber ind med det samme, da jeg har oplevet lidt af hvert med tidligere veninder. Så jeg har altid mine parader oppe, indtil jeg føler en gensidig respekt og venskabelighed, som jeg ved er oprigtig.

Måske en kæreste ville være min nr.3, men sådan en har jeg altså ikke 😉 Udover familie og veninder, ja så fylder en aktiv livsstil med træning stort set hver dag meget i mit liv. Når jeg træner, er jeg mig selv 100%, jeg har mig-tid. Jeg kan stresse helt af og fralægge mig alle opgaver, mails, arbejde, huskelister osv. når jeg træner eller løber. Og jeg elsker det!

Hvad er jeres top 3? 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når træningen giver pote og det hele føles fedt!