Min vej til drømmejobbet!

BOM-stærk morgenmad!

IMG_5694

Ja, det var egentlig meningen, at jeg ville have lavet en smoothie her til morgen, men det blev ikke helt som jeg havde forestillet mig 🙂 Men godt, det blev det! Og så er det intet mindre end en bom-stærk morgenstarter, rig på fibre, vitaminer og mineraler.

Spinat-grøden er lavet på:

  • 1 stor håndfuld frossen spinat-kugler
  • 1 kiwi (skrællet)
  • 1-2 dl mandelmælk
  • 2 tsk Bodylab Greens blend

Det hele blendes godt sammen. Jeg havde ikke en ordentlig blender, og mistænker lidt, at det er derfor den ikke blev helt så flydende.

Grøden giver dig et godt boost fra morgenstunden af. Spinat indeholder 1,9 gr. kostfibre og vitaminerne A, C, E, K og B samt mineralerne kalium, calcium, jern og zink. Kiwi indeholder vitamin C og mineralerne kalium, magnesium og zink, og hvis du spiser skrællen, får du også gode kostfibre med (det plejer jeg at gøre, hvis jeg spiser den som den er eller som topping på grød). Mandelmælken fandt jeg i Kvickly, og den indeholder calcium, vitamin E, D2 og B12. Den er lavt på fedt og er glutenfri.

Bodylabs Greens blend er tørrede, pulveriserede grøntsager, bær og frugter. Den indeholder spinat, mynteblade, lime, havregræs, hvedegræs, spirulina, byggres, rå kakao, chiafrø, gojibær, hørfrømel, grønkål, broccoli, acaibær, chlorella, grøn te og kan bruges i bla. smoothies, grød og bagværk. Pr. 100 gr. er der hele 15 gr. protein og 21 gr. kostfibre.

IMG_5690

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min vej til drømmejobbet!