Forberedelse til en uges løb på solskins øen...

Min vej til drømmejobbet!

IMG_0267

For 2 år siden tog jeg en stor beslutning. Jeg var langt, langt fra 100% sikker på at det var det rigtige valg, men jeg valgte at sige, “fuck det, jeg vil det her 200% og jeg kan godt!” Jeg takkede pænt nej til en fast stilling hos Ekstra Bladet, efter min 2-årige elevperiode, hvor jeg ellers var sikret en god fast månedlig løn, faste rammer og arbejdstider, feriepenge, pensionsopsparring, gode barselsforhold, personalegoder, søde kollegaer, mulighed for lang karriere i branchen osv. Hvorfor? Fordi det slet ikke var det jeg ville, og fordi jeg overhovedet ikke havde lyst til at sidde stille foran computeren i 8 timer, mandag til fredag…

Jeg ville ud og arbejde med mennesker, ændre deres livsstil, få dem til at blive ligeså glad for træning og sund kost, som jeg selv var 🙂

Jeg har de sidste 2,5 år brugt knap 40.000 kr på mine uddannelser (kostvejleder, fitnessinstruktør, personlig træner og sundheds coach) men jeg har i den grad fået det hele igen, og lidt til – og det er ikke i form af penge, men i form af den taknemmelighed, som jeg møder, hver gang klienter takker mig for den hjælp de har fået. Den hjælp, der har gjort at de har tabt sig, fået mere livsglæde, mere energi og overskud, er blevet glad for at træne og have en sund og aktiv hver dag. Det betyder ALT for mig, og derfor ved jeg, at jeg laver det jeg brænder for og har fundet mit drømmejob!

Har det været en dans på roser at nå her til, hvor jeg er i dag? NEJ. At bygge noget op fra bunden, er ikke nemt. Det første 1,5 år arbejdede jeg konstant, trænede mine klienter på alle døgnets tidspunkter og følte ikke jeg havde fri. Jeg startede endda min personlig træner karriere med at køre udendørstræning flere steder; hjemme i min gård, på Amager Strandpark, i Søndermarken, ved Bryggen og i Fitnessdk). Så min cykel blev brugt flittigt, og jeg havde ofte dage med 30-40 km cykling + egen træning. Jeg kunne mærke, at jeg havde brug for en fast base, så jeg fandt, for lige præcis 2 år siden Sporting Health Club, hvor jeg siden da har haft al min personlige træning.

MEN, det har været det hele værd, for ellers ville jeg ikke være her hvor jeg er i dag, jeg ville ikke have hjulpet så mange mennesker videre mod deres mål, jeg ville ikke have mødt alle de skønne mennesker, som jeg har omkring mig i min hver dag, både på mit arbejde, til min træning, i mit blogger netværk, på de sociale medier, på Marbella Fitnesscamp osv.

Jeg har mange drømme for min fremtid, men et er sikkert: jeg har fundet min levevej. Jeg har fundet ud af, hvad jeg brænder for og gerne vil arbejde med i mange år endnu. Det næste stykke tid, kommer der forhåbentlig til at ske lidt med nogle forskellige projekter. Jeg elsker, at jeg ved siden af mit arbejde som personlig træner har min blog, og at den vokser stille og roligt. Det er fantastisk at kunne skrive om mit arbejde og min livsstil, og på den måde være med til at hjælpe og motivere andre til en sundere og mere aktiv livsstil. Det betyder enormt meget for mig!

Mit råd til dig: spring ud i det! Hvis du går og har en drøm og gerne vil arbejde med noget helt andet end det du gør lige nu, så gør det. Hvad er det værste der kan ske?

Her er en masse billeder fra de sidste 2 år:

IMG_0053 image  image  IMG_0266  IMG_0256  IMG_3270.JPG image image image image  ferie 1 image mig forfra løb stine IMG_4011

IMG_3578 image  IMG_5393 IMG_5598

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forberedelse til en uges løb på solskins øen...