Sådan kan du udfordre dig selv med incline løb!

Forberedelse til en uges løb på solskins øen…

Så er jeg så småt gået i gang med at pakke til i morgen fredag, hvor turen går til min dejlige lille solskins ø Bornholm, hvor den står på en uges ferie hjemme hos familien. I dag modtog jeg min pakke fra Bodylab og Workoutshop, så jeg når lige at få det hele med. Jeg har nemlig købt mig et pulsur fra Garmin og nogle lækre produkter og kosttilskud, så jeg er klar på 5 dages løb, som i alt ender ud i en marathon på 42,1 km.

Jeg har været på shopping hos Bodylab og købt Whey proteinpulver, Greens blend, æggehvider, Hydro tabs og Oatmeal bars. Og så måtte jeg også lige prøve deres koldskål crunch 🙂

Proteinpulver og æggehvider bruger jeg til min proteinhavregrød til morgenmad, eller til proteinpandekager, som vil være gode at spise ca. 2 timer inden løbet for at have lidt mad i maven. Greens blend vil jeg bruge i Smoothies, som jeg gerne vil have til morgenmad en af dagene. Hydro tabs er en sukkerfri brusetablet med koffein, vitamin C og mineraler i. Hydro tabs bidrager til at mindske træthed og udmattelse, og modvirker dehydrering. Så jeg vil drikke den inden jeg løber. Oatmeal Protein Bar er bla. god som restitutionssnack efter løb eller træning. På grund af kulhydratindholdet kan Oatmeal baren også bruges som en snack lige før løb/træning, så hvis jeg føler mig sulten inden jeg skal løbe, vil jeg spise 1/2 og så evt resten lige bagefter.

Jeg glæder mig super meget til at komme i gang med at bruge mit nye pulsur, der lige nu ligger til opladning. Det bliver så fedt at følge med i min træning og se kalorier, puls, tempo, km osv. Er der andre af jer, der har Garmin Forerunner pulsur og som er glade for det?

FullSizeRender

 

garmin-forerunner-235-strapless-heart-rate-gps-watch

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan kan du udfordre dig selv med incline løb!