Den hårdeste og længste 5 km løbetur...

WAUW is – min nye favorit!

Jeg har aldrig været den store is-spiser, hverken fløde- eller sodavands is, og heller ikke selvom jeg har været sydpå på ferie. Det siger mig ikke rigtig noget, og det er slet ikke for at spille hellig, sådan har jeg stort set altid haft det 🙂 Så er jeg mere til en iskaffe!

For et par uger siden deltog jeg i en konkurrence om at vinde WAUW is, af den simple grund, at jeg aldrig plejer at vinde noget, men tog chancen, nu hvor det var is uden tilsat sukker (musik i mine ører!). Og så vandt jeg sku 🙂 Toke, manden bag WAUW is kom endda hele vejen hjem til mig og leverede gaven lige til døren.

Og så må jeg ærligt indrømme, at jeg nu ELSKER is 🙂 Haha! Ikke nok med, at det både er uden tilsat sukker og noget af det laktosefri, så smager det virkelig også af det, som der nu er i. Lakrids og chokolade er mine favoritter. Med det sagt, så går de ikke på kompromis med smagen.

Efterfølgende har Toke kontaktet mig og spurgt om jeg vil være ambassadør for WAUW is. Og det kan jeg da slet ikke sige nej til! Derfor er jeg nu en af de heldige, der skal være med til at sprede budskabet om den her lækre, sundere is 🙂

Hvad er WAUW is? 
Det er en is uden tilsat sukker. Konsistensen er flødefløjsblød, og fedtprocenten er på kun 10 procent. Sortimentet er blevet endnu federe, fordi de også laver en serie is, der er mere fedtreduceret og med blodsukkervenlige sødestoffer. Om du er til den ene eller anden, giver begge serier et maksimalt spark på smagen og er skabt ud fra samme grundsubstans: Gode, gedigne råvarer og et rungende farvel til tilsat sukker! Læs mere her. Du finder WAUW is hos Meny, Spar og Min købmand.

wauw_mixed-packagings_01

wauw_mixed-packagings_05

wauw_mixed-packagings_04

2 kommentarer

  • Rikke Hansen

    Har prøvet den laktosefri chokoladeis, og lækkert siger jeg bare. Håber vores lille lokale SPAR får flere slags hjem….:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den hårdeste og længste 5 km løbetur...