Om at sætte pris på selv de små ting...

“… Jeg synes faktisk det er meget fedt!”

believe-in-yourself-quote-4

I dag indrømmede jeg for mig selv og min personlige træner Philip, at jeg faktisk synes det var meget fedt at løbe sprints på et ‘Curve Treadmill’ – et løbebånd som er bueformet (se billede til sidst). Det er pisse hårdt og virkelig grænseoverskridende at løbe på, i hvert fald for mig. Det er en helt anden måde man løber på, fordi du selv styrer farten uden at skulle indstille løbebåndet.

Jeg blev udsat for det i sidste uge, og jeg var ikke helt fan. Hvorfor? Fordi jeg var bange, og tænkte at jeg ikke kunne løbe hurtigt nok eller finde ud af det.

Men i dag efter nogle ulækre hårde intervaller til sidst i timen, gik det op for mig, at jeg jo sagtens kunne finde ud af det og faktisk løb OK hurtigt (nåede 19,7 km/t). Og det var sku da mega fedt! Og hårdt 🙂

Så ja, jeg tog lige mig selv i at sige til Philip, mens jeg hiver efter vejret, at det var faktisk var ret fedt at løbe på alligevel.

Note til mig selv: stop med at sige du ikke kan og spring ud i det!! Hvad kan der ske? Du falder, så er det bare op igen!

woodway-curve-treadmill__79155.1405347941.1280.1280

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at sætte pris på selv de små ting...