Træningsprogram med kettlebells!

Om at sætte pris på selv de små ting…

Sikke en skøn weekend! I går formiddags tog jeg toget til Sorø, hvor jeg blev hentet af mine forældre, og så gik turen mod Fyn. Min mor havde booket en overnatning på et Bed & Breakfast i Nakkebølle (tæt på Faaborg), og da jeg ingen planer havde for weekenden, ja så ville jeg da hellere end gerne med og komme lidt væk fra Kbh.

At tilbringe tid sammen med familien betyder enormt meget for mig, i og med næsten hele min familie bor på Bornholm, og jeg derfor ikke ser dem så ofte, som jeg gerne vil.

Vi fik set Egeskov Slot, Faaborg, Nyborg og Kerteminde. I morges løb jeg først 6,5 km med min far rundt om en smuk sø, og så 5,5 km alene. Det der med at løbe og dyrke motion har jeg arvet fra både min mor og far, så vi løber altid når vi er på ferie 🙂 På vej hjem stoppede vi i Korsør og spiste frokost.

Lidt over 24 timer sammen og væk fra hverdagens stress og jag, gav mig lige det pusterum jeg havde brug for. Samtidig gav dig mig også lige en reminder om at sætte pris på selv de små ting, som en køretur væk og bare køre derud af uden at tænke over, hvad der skal ske.

På fredag står den på lidt over en uges ferie hjemme på solskins øen hos min familie, og jeg glæder mig! Læs mere her om mine forberedelser til Etape Bornholm 🙂

IMG_5582

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træningsprogram med kettlebells!