5 tips til et sundt vægttab!

Nedtællingen er i gang…

image

Puha, tiden nærmer sig til, at jeg igen skal løbe Etape Bornholm, hjemme på min dejlige solskins ø i uge 30. Og jeg glæder mig! Sidste år løb jeg Etapen sammen med min far og søster (læs her), og hvor jeg i 2 måneder inden havde døjet med hælsporer i højre fod. ØV! Jeg var ret så meget i tvivl om jeg overhovedet kunne gennemføre. Første etape er altid 10 km i Hasle by, og da jeg løb af sted kunne jeg ikke mærke særlig meget til hælsporen. Det var mega fedt, men ca 2 km inden målstregen, giver jeg den ekstra gas, og så får jeg en fiber i venstre baglår. Lort lort lort.. Resten af ugen var et helvede, men jeg nægtede at give op, og glemmer aldrig da jeg løb over målstregen på dag 5 efter 10 km i Rønne – og samlet 42,1 km. Shit hvor havde jeg ondt! Jeg var mega stolt over at have gennemført, men havde så mange smerter 🙁

Den skade og de smerter har sat sig godt fast, og jeg døjer lige pt med meget stramme haser og en øm venstre balle. Min træning med Philip aka Rebelsport_ har virkelig hjulpet – både på mine skader, men i den grad også styrket mit løb. Det er det bedste jeg har gjort for mig selv, og jeg er så glad for at jeg tilbage i start december startede hos ham. Læs mere her og her.

Nu er tiden så snart inde igen til, at det går løs med 5 dage, 5 forskellige ruter og i alt 42,1 km. Status: jeg har holdt lidt igen med løb, og løb kun i søndags i sidste uge, og kunne mærke lidt smerter i ballen. I går var jeg forbi min fys Nikolaj, som fik sat et eller andet på plads, knæk sagde det i hvert fald i mit bækken, og nu har jeg så plastre på fra Lifewave som skal hjælpe på smerterne.

Philip har lagt en plan for mig, og sat mig til at løbe længere ture uden fokus på pace, men på at jeg får nogle km i benene. Og så kører vi ellers på med min sports-performance træning 3 gange i denne uge og næste uge. Jeg håber så meget på at være i tip-top form fra d.25/7! Jeg krydser alt, hvad jeg kan 🙂

Min top er fra purelime, som du finder lige her. Jeg har tænkt mig at løbe de fleste ture i mine Nike Free Run, som jeg har på, på billedet eller mine New Balance.

4 kommentarer

 • When you’re considering getting your son or daughter learn to play the tuba, you cannot fail whenever you locate them a second hand tuba online or perhaps in an outlet. You need to simply be persistent and work to obtain the tuba you’re searching for. It might take a while; however, you should have the ability to find what you’re searching for online or perhaps in an outlet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I wear when we examine the present, I was surprised to find clothing for babies. Bodysuits, bibs and overalls are perfect for babies and cooling seasons are also available to keep little ones warm sleeping hat and booties. make great baby shower gifts are even sold in designer packaging ribbed organic cotton blankets.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Hej Line,
  Jeg er ny læser af din blog – tilgængelige har jeghar jeg lige læst om dine ovenstående problemer 😕
  De lyder præcis, som dem jeg har bokset med gennem snart 2 år 😔
  Jeg har været hos en dygtig løbe ekspert, der påpegede at min løbestil var lig med løbeskader, når man løb så meget som jeg gjorde på daværende tidspunkt😳
  Jeg er i gang med at ændre min løbestil – ikke nemt, men det gør en verden til forskel 😋
  Håber at du måske kan finde en løsning på dit problem med mit input 😘
  Held og lykke med det hele

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej! Uh ha, har godt tænkt på det med løbestil, men ja det må være super svært at ændre. Tusind tak for dit input! God weekend 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 tips til et sundt vægttab!