Proteinpandekager på 10 min!

Er du klar på en udfordring?

Så har jeg en lækker, lille workout klar til dig!

I formiddags trænede jeg sammen med min veninde Jeanne, og det blev til 10-tabellen, som hun så sødt kaldte den 🙂 Det tog os 40 min, men det handlede ikke om at gøre det på tid. Vi fulgtes ad og var mere OBS på at lave øvelserne med korrekt teknik. Workout’en kan dog sagtens laves på tid, hvis du vil presse dig selv på den måde.

100 Lunges (20 kg)
90 Leg raises
80 Rows (TRX)
70 Kettlebell Swing (16 kg)
60 Atomic sit ups
50 Battle Ropes
40 Squat (40 kg)
30 Push ups (smalle)
20 Burpees
10 Shoulder press (20 kg)

Samtidig fik jeg mulighed for at afprøve mine nye IcanIwill shorts fra workoutshop.dk. Og de er jo mega rare at have på! De sidder ret godt i livet, men kravler dog lidt op på låret når man laver fx benøvelser som squat eller man sidder på romaskinen. Dog får man da et ret nice røv i dem 😉 Mine træningssko er fra Under Amour og toppen er fra Kari Tra 🙂

Vi sluttede af med 2 x Tabata 20/10 sek x 8 på først romaskinen og så med sjippetov. Dvs man arbejder i 20 sek og holder 10 sek pause, gentager 8 gange. Det er 4 min. Så i alt 8 min HIIT træning til sidst 🙂

IMG_5467

IMG_5470

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Proteinpandekager på 10 min!