Inspiration til lækre, nemme, sunde sommer salater!

Søndags brunch med skønne piger!

Min søndag startede med intervaltræning i Sporting Health Club, for så jeg var helt sikker på, at min appetit var stor nok til en gang brunch på Restaurant Sult 🙂 Og det var den! Jeg havde fået lov til at invitere nogle søde, skønne fitness- og blogger piger på brunch sammen med mig inden de lukker ned for sommer sæsonen.

IMG_4264

Det var super hyggeligt og dejligt at samle en flok piger, der ikke har været sammen før, men har fælles interesse for sundhed og træning. Vi fik vendt alt lige fra træning, øko kyllinger til nutella og fik grinet en masse. Der var desværre en del der ikke kunne komme, men dem håber jeg på at se snart.

IMG_5388

Jeg elsker at tilbringe tid sammen med mine veninder. Min familie bor på Bornholm, og søndag er ofte en dag, hvor mange tager hjem og hygger og slapper af med familien. Her sætter jeg stor pris på mine veninder.

Hvad har i brugt jeres søndag på?

Ps. Som inspiration til din intervaltræning kommer her de intervaller jeg løb og roede i morges:
Løb: let løb i 5 min som opvarmning (var halvvarm efter min cykeltur på 15 min) + 10 x 40 sek arbejde/20 sek pause med 5% stigning (incline) og 15 km/t.
Ro: 10 x 40 sek arbejde/20 sek pause (roede mellem 162 m-170 m).

Husk at følge med på snappen line_hhansen 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration til lækre, nemme, sunde sommer salater!