Træningsprogrammer fra min fitnesscamp!

Tilbage til hverdagen…

IMG_5318

Så er jeg tilbage i Kbh igen efter 2 fantastiske uger på Marbella Fitnesscamp. Det har været 2 hårde, svedige men i den grad lærerige uger, hvor jeg også har lært en masse skønne mennesker at kende.

Den første uge var jeg med som deltager (læs mere her) og i sidste uge havde jeg min egen camp med 13 virkelig seje deltagere. Hvis du ikke har læst det, så kan du se nogle af de træninger jeg tæskede deltagerne igennem, lige her 🙂

De sidste 2 uger har givet mig en del at tænke over, og jeg har virkelig lært en masse, både omkring mig selv men også om hvordan vi alle er forskellige og har hver vores styrker og svagheder. Jeg hviler langt mere i mig selv nu, og jeg tror at den kropslige frihed jeg oplevede på campen, både under træning men også ved poolen osv. – altså det med, at være ligeglad med om mine shorts var lidt for korte eller at jeg trænede i bar mave, har givet mig et kæmpe boost til at tro på mig selv, og elske min krop som den er og ser ud. Jeg oplevede også, at andre omkring mig slet ikke fokuserede på udseende, men langt mere på bare at give den gas under træningen, blive beskidte og svede helt vildt, og slet ikke have make-up på. For mange er det især grænseoverskridende at ligge ved poolen i bikini, hvis man slet ikke føler sig godt tilpas, men stemningen og alle de glade mennesker, tror jeg, var med til at skabe en skøn, herlig og meget loose stemning på hele campen.

Jeg vil gerne dele så meget af de sidste 2 uger med jer, så her er lidt flere billeder.

IMG_5222  IMG_5255 IMG_5256 IMG_5189 IMG_5260  IMG_5262 IMG_5263 IMG_5264 IMG_5271 IMG_5276 IMG_5280 IMG_5283 IMG_5287 IMG_5301 IMG_5299 IMG_5306 IMG_5313 IMG_5323 IMG_5324

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træningsprogrammer fra min fitnesscamp!